„Testamentul” pe care Cornel Galeș l-a lăsat cu limbă de moarte: ”Pot să mor oricând. Nu îmi este frică! Regret doar că…”

Publicat: 05/12/2019 | 07:15

Cu puțin timp înainte de a-și găsi sfârșitul în tragicul accident din Spania, soțul Ilenei Ciuculete s-a confesat unui prieten. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, ”testamentul” pe care Cornel Galeș l-a lăsat cu limbă de moarte. Atenție, informații cu un puternic impact emoțional! (CITEȘTE ȘI: AVEREA SECRETĂ A LUI CORNEL GALEȘ)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare legate de ”testamentul” pe care soțul îndrăgitei interprete de muzică populară Ileana Ciuculete l-a lăsat. (NU RATA: SOȚIA LUI VLADIMIR DRĂGHIA NU RENUNȚĂ LA AVEREA DOBÂNDITĂ ALĂTURI DE EX-UL)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, cu puțin timp înainte de accidentul fatal, Cornel Galeș  s-a confesat unui prieten. Din câte se pare, văduvul Ilenei Ciuculete i-a mărturisit amicului său că nu este speriat de moarte, după ce, în urmă cu aproximativ doi ani, soția lui și-a dat ultima suflare chiar în brațele lui.

”Pot să mor oricând. După ce Zânica și-a dat ultima suflare în brațele mele, nu mai îmi e frică de moarte. Regret doar că nu am avut o relație mai bună cu fiica mea. Am ajutat-o cât am putut, doar că mama ei nu a fost dispusă  la mai mult”, s-ar fi confesat Cornel Galeș prietenului său, cu doar câteva zile înainte de accidentul în care și-a găsit sfârșitul.

Cornel Galeș i s-a confesat unui prieten înainte de a-și găsi sfârșitul

Cornel Galeș, mega-investiție în Spania!

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, din anturajul soțului Ilenei Ciuculete, în urmă cu ceva timp, Cornel Galeș a investit o sumă deloc de neglijat, în Spania, unde a ales să locuiască după ce a părăsit plaiurile mioritice. Soțul îndrăgitei interprete de muzică populară ar fi plătit un ”sac de bani” pe o casă și o mașină. Și asta pentru că și-ar fi dorit ca, în noua țară, să aibă parte de confortul cu care era obișnuit în România. (CITEȘTE AICI: ULTIMA IUBITĂ A LUI CORNEL GALEȘ A FĂCUT CHETĂ PRINTRE PRIETENI PENTRU ÎNMORMÂNTARE!)

Fiica pe care o abandonase în copilărie va moșteni totul

După toate aparențele, Claudia, fiica pe care Cornel Galeș ar fi abandonat-o pe când avea doar patru ani, va moșteni întreaga avere a acestuia. Conform legilor din Spania, dacă bunurile deținute de Cornel Galeș nu vor fi revendicate de moștenitori – fiica lui, Claudia, sau fratele său, Marian, fostul impresar care se iubește cu Ioana Maria Moldovan – averea acestuia poate ajunge în posesia autorităților spaniole. (VEZI ȘI: A PĂRĂSIT-O PENTRU ILEANA CIUCULETE! CINE ESTE, DE FAPT, FOSTA SOȚIE A LUI CORNEL GALEȘ)

Cornel Galeș, mega-investiție în Spania

Prietena Ilenei Ciuculete, mărturisiri răvășitoare!

Mirela Radu, una dintre prietenele Ilenei Ciuculete, şi ea interpretă de muzică populară, din Craiova, a vorbit, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România despre tragica moarte a lui Cornel Galeş. (NU RATA: ”REGELE BARBUTULUI” DIN ROMÂNIA RISCĂ SĂ FIE CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE! MOTIVUL…)

 „Este trist, sincer credeam că sunt doar zvonuri. Acum şi-a găsit liniştea adevărată lângă femeia care l-a iubit. Un cuplu pe care l-am admirat mult. Se potriveau de minune şi se completau unul pe celălalt. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-l ierte de păcate!”, a declarat Mirela Radu, îndrăgita interpretă din Craiova.

Cornel Galeș a murit în urma unui accident în Spania

Cum a reacționat fiul cel mare al Ilenei Ciuculete

Vestea morții fulgerătoare a lui Cornel Galeș a ajuns și la băieții regretatei artiste Ileana Ciuculete. O sursă din anturajul lui Mugurel Sfetcu a dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cum a reacționat acesta când a aflat despre tragedia rutieră, dar și ce a afirmat despre banii pe care el și fratele său mai mic, Cristi Sfetcu, ar fi trebuit să-i primească de la “tatăl vitreg”.

Potrivit mărturisirilor făcute de un apropiat de-ai artistului Mugurel Sfetcu, acesta nu a spus niciun cuvânt urât la adresa lui Cornel Galeș după ce a aflat despre sfârșitul de care a avut parte. Mai mult, fiul cel mare al regretatei Ileana Ciuculete a afirmat că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat, chiar dacă, după moartea mamei sale, el și fratele lui s-au războit pe moștenire.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)