Terifiant! Ce a observat o femeie care se filma singură în casă. Imaginile s-au viralizat, pe Tik Tok. FOTO

Publicat: 23/04/2021 | 10:26

O tânără de Tik Tok pe nume Kayleigh Corby s-a filmat, în timp ce se afla singură în propria locuință, iar imaginile din filmare au speriat-o îngrozitor.

Kayleigh Corby a realizat filmarea la parterul casei, în timp ce copiii e dormeau la etaj. La prima vedere, mama nu a observat nimic deosebit în clip, dar un prieten a reușit să îi schimbe această părere.

Citește și: Imagini amuzante. O femeie s-a viralizat pe Tik Tok după ce a folosit un spray bronzant greșit. VIDEO

Când a urmărit din nou clipul, Kayleigh a văzut ceea ce pare a fi silueta unei persoane în fundal.

„Eram în bucătărita mea aseară, făceam un TikTok. I-am trimis-o prietenului meu și mi-a spus ‘este ceva în spatele tău, cine e’. Așa că m-am uitat la înregistrare și am observat figura”, a afirmat Corby, conform The Mirror.

A sunat imediat la poliție

Femeia în vârstă de 33 de ani spune că umbra neidentificată a făcut-o să se teamă pentru ea și copiii săi. Astfel, după ce a anunțat autoritățile, i-a rugat pe părinții ei să-i vină în ajutor.

„M-a lăsat fără cuvinte, să fiu sinceră. Mama și tatăl meu au trebuit să vină aici noaptea trecută la aproximativ ora 00:00 pentru a rămâne cu mine. Tata nu m-ar lăsa singură pentru că am copii în casă.

M-am simțit oribil, nu relaxată. M-am simțit doar speriată. E ca și cum cineva se află în spatele meu urmărindu-mă.”, a povestit femeia pe Tiktok.

Nu rata: Replica unui șofer s-a viralizat pe Tik Tok: „Tot ce îmi doresc este o ciocolată caldă și….”

Figura se poate observa pe fundalul imaginii (sursa foto Captura TV )