Teribil! Ce au găsit medicii din Alba Iulia la plămânii unei femei de 39 de ani care a murit din cauza coronavirusului: “Nu mai avea…”

Publicat: 24/06/2020 | 21:47

Descoperire teribilă făcută de medicii din Alba Iulia în cazul unei victime a virusului SARS-CoV-2! În momentul în care au analizat plămânii unei femei de 39 de ani, specialiștii au fost șocați. Aceasta a murit din cauza noului coronavirus pe un pat al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Citește și: Directorul OMS, declarație alarmantă privind pandemia de coronavirus: “Ne așteptăm să…”

Descoperire teribilă la plămânii unei femei de 39 de ani care a a murit din cauza coronavirusului

Conform unor surse bine informate, femeia de 39 de ani a decedat din cauza noului coronavirus în cursul după-amiezii de luni, 22 iunie, relatează publicația Alba24. Când a ajuns pe mâinile medicilor, starea sa era foarte gravă și a suferit un stop cardio-respirator. În plus, nu ar fi avut comorbidități.

“O femeie, în vârstă de 39 de ani, a fost adusă în dimineața zilei de duminică, 21 iunie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, cu simptome specifice de COVID-19 (febră 38,1 grade Celsius, dispnee, tuse seacă, paloarea tegumentelor cu debut de trei zile).

De la Unitatea de Primiri Urgențe, a fost transferată în compartimentul Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul izolatorului SJU Alba Iulia, singură într-un salon, cu diagnostic bronhopneumonie bilaterală covid, insuficiență respiratorie acută, șoc septic, MSOF. Starea pacientei s-a depreciat brusc, prezentând un stop cardio-respirator și necesitând resuscitare cardio-respiratorie, intubație, ventilație mecanică și suport inotrop. (…)”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, conform sursei citată mai sus.

Nu rata: Adela Popescu a ajuns de urgenţă la spital! Prezentatoarea Pro TV a prezentat rezultatul testului de coronavirus

Dan Crainic, director medical al unității medicale, a dezvăluit ce descoperiri înfiorătoare au făcut colegii săi.

“Plămânii arătau extrem de rău, era o pneumonie extinsă bilaterală cu acumulări în alveole, practic foarte puțin din plămâni mai era, restul era compromis. Pacienta practic nu mai avea suprafață pulmonară cu care să respire. Manifestările acesti boli sunt neașteptate. Aici nu prea văd o soluție în cazul acesta, că s-ar fi putut face ceva. De obicei formele astea grave cam așa se întâmplă, pacienta este relativ bine și dintr-o dată se prăbușește. Așa s-a întâmplat și în cazul ăsta”, a declarat Dan Crainic, director medical al Spitalului de Urgență Alba Iulia, în cadrul unui interviu oferit la Digi24.

Vezi și: Cercetătorii au făcut noi descoperiri cutremurătoare despre coronavirus. În plus, au identificat alte simptome: dureri de cap, accidente vasculare cerebrale și convulsii

În județul Alba există aproape 500 cazuri de infecție cu COVID-19 și peste 25.053 teste prelucrate. Bilanțul cazurilor de coronavirus în România a ajuns la 24.826, iar numărul morților, la 1.555.