Teo Trandafir, dezvăluiri despre primul iubit. Care a fost motivul pentru care vedeta s-a despărțit de el:” Mi-am văzut iubirea vieții plecând” 

Publicat: 08/01/2021 | 09:53

 

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, însă întotdeauna a trasat o limită clară între viața privată și cea personală. Nu a oferit decât detaliile pe care ea le-a considerat necesare și suficiente, care să ajungă la public. Acesta este și motivul pentru care, până acum, nu s-a știut nimic despre marea ei iubire. 

Prezentatoarea TV a făcut mărturisiri emoționante despre bărbatul care i-a marcat tinerețea și pe care l-a iubit enorm. De origine americană, Dave, a făcut-o pe Teo Trandafir să simtă primii fiori ai dragostei, dar, din păcate, lucrurile nu au evoluat într-un sens pozitiv între ei. Din cauza comunismului, vedeta și profesorul universitar au fost nevoiți să se despartă.

‘Aveam 22 de ani, era prima mea iubire. Bărbatul respectiv era american și era înainte de Revoluție. Ne urmăreau peste tot, ne-au spart casa. Și el a trebuit să plece, profesor universitar fiind, din gară în gară, pentru că ne luaseră și banii.

Și eu am stat în Gara de Nord din București și mi-am văzut iubirea vieții plecând. Și mi-am spus: trebuie să pun pas după pas și să ajung la florărie, de unde mi-am cumpărat creveți din aceia care se puneau în ulei. Asta e tot ce-mi amintesc! Din cauza asta eu nu am putut să iert comunismul niciodată. Pentru că mi-a luat tot ce mă definea în momentul ăla. Dave îmi lăsase tricoul de pe el, pantalonii de pe el. Eram îmbrăcată ca un profesor universitar american pe un peron din Gara de Nord’, a povestit Teo Trandafir despre primul ei iubit.

VEZI ȘI: ” TEO TRANDAFIR, DEZVĂLUIRI DESPRE CEA MAI GREA PERIOADĂ DIN VIAȚA EI. MEDICII NU I-AU DAT NICIO ȘANSĂ DE SUPRAVIEȚUIRE, IAR ÎN COMĂ, A AUZIT VOCI: „DOAMNE, TU EȘTI?

Teo Trandafir: „Am dormit într-un pat cu o armă”

Teo Trandafir a povestit cu amărăciune în glas cum și-a luat adio de la marea ei dragoste și cât de mult ură a născut acest episod în viața ei. A vrut să se răzbune, drept urmare s-a dus la Revoluție.

‘Era normal să vreau să mă răzbun. Eram un copil, am crezut că asta e răzbunarea mea, și am dormit într-un pat cu o armă. Habar nu aveam să o folosesc’, a mai spus Teo Trandafir la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

CITEȘTE ȘI: ” ELENA UDREA, INFECTATĂ CU SARS-COV2. CUM SE SIMTE FOSTUL POLITICIAN