Teo Trandafir a rupt legătura cu fostul soț, Constantin Iosef: “Am iubit un bou”. Vedeta de la Kanal D, dezvăluiri neașteptate despre mariajul său

Publicat: 16/12/2019 | 10:43

Teo Trandafir nu mai ține deloc legătura cu fostul soț, Constantin Iosef. Mai mult, vedeta de la Kanal D a făcut declarații incredibile neașteptate despre mariajul lor. Îndrăgita prezentatoare TV nu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Constantin Iosef, așa cum s-a întâmplat în cazul primului ei soț, Alexandru Trandafir.

Citește și: Teo Trandafir a luat decizii drastice după ce hoții i-au spart casa! Speră să facă sărbătorile de iarnă în propria locuință, nu în chirie

Teo Trandafir a rupt legătura cu fostul soț, Constantin Iosef

Teo Trandafir și Constantin Iosef s-au cunoscut pe Facebook în decembrie 2011. După o jumătate de an de relație, ei s-au decis să facă nunta; mai exact pe 2 iunie 2012. Din păcate, mariajul lor nu a funcționat și la doar șase luni de la nuntă ei s-au despărțit. Anunțul divorțului s-a făcut pe 17 decembrie 2012, după ce fostul jucător de rugby a părăsit-o chiar înainte de Crăciun.

“Un bou! Recunosc, am iubit un bou. Ce tâmpită eram!!! Credeam în iubire pe atunci. Acum toată lumea mă întreabă dacă sunt bine. Da, sunt bine, de când mi-am dat seama că boul e bou”, a declarat Teo Trandafir în cadrul unui interviu mai vechi, relatează playtech.ro.

Citește și: Imagini nemaivăzute cu fiica lui Teo Trandafir când era mică! La 4 ani, Maia a cucerit multe inimi

După ce a divorțat de prezentatoarea TV, Constantin Iosef s-a mutat înapoi în Franța și s-a căsătorit pentru a treia oară. Femeia alături de care și-a refăcut viața a fost prima și marea lui dragoste încă de la vârsta de 18 ani. Ea se numește Manuela și deține o afacere. În ultimii ani, el s-a schimbat din punct de vedere fizic: a reușit să slăbească enorm, ajungând la forma fizică din anii în care era sportiv de performanță.

Citește și: TOP 10 – Cele mai extravagante mirese din showbiz-ul românesc. Cum au apărut Andreea Esca și Teo Trandafir la nunțile lor

Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia în 2004. Vedeta de la Kanal D și fiica sa au o relație extraordinară; ele petrec foarte mult timp împreună.