Teo, lovitură devastatoare pentru Pro TV! S-a întâmplat chiar de ziua ei. Şefii de la Kanal D jubilează

Publicat: 03/06/2020 | 13:40

Cea mai frumoasa surpriză de ziua ei! Teo show a fost lider de audiență pe 2 iunie, când prezentatoare Teo Trandafir a împlinit 52 de ani. Mii de oameni au fost alături de vedeta TV la ziua de naștere, din fața televizoarelor.

Marti, 2 iunie, Kanal D a fost lider detasat de piata, cu emisiunea “Teo Show”, postul TV pozitionandu-se pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Emisiunea prezentata de Teo Trandafir si Bursucu a plasat Kanal D pe primul loc in preferintele telespectatorilor, atat la nivelul intregii tari, cu o cota de piata de peste 18%, dar si la orase, cu 15% cota de piata.

CITEȘTE ȘI: Alex Bodi, mesaj tranșant despre mariajul alături de Bianca Drăgușanu. Ce a putut să spună despre fosta lui soție

Ieri, in intervalul orar 15:00 – 17:00, Kanal D a inregistrat 4,3% rating si 18,6% cota de piata, pe targetul National, si 3,4% rating si 15,0% cota de piata, pe targetul All Urban.

In cele doua ore difuzate, editia de ieri Teo Show a fost urmarita, in medie, in fiecare minut, de peste 750.000 de fani din intreaga tara. In minutul de maxima audienta, atins la 15:15, aproape un milion de telespectatori (919.000) urmareau cu interes „Teo Show”.

CITEȘTE ȘI: Decizia drastică luată de Viorica și Ioniță din Clejani după accidentul produs de Margherita: ”Am decis ca…”

Mesaj emoționant din partea fiicei sale

Teo și Maia Tradafir au o relație specială și unică, încă de când tânăra era doar un copilaș. Au  fost tot timpul unite, iar celebra prezentatoare a știut cum să-și țină fiica aproape, ca pe o bună prietenă.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăguşanu duce războiul cu Daria Radionova la un alt nivel! Mesajul halucinant, după ce a fost părăsită de Alex Bodi: „Scroafă cu…”

Legătura lor unită este vizibilă cu ochiul liber, iar nimeni nu o poate spinteca vreodată. Adolescenta de 16 ani i-a lăsat un mesaj extreme de emoționant mamei sale pe contul personal de socializare cu ocazia aniversării sale.

”La mulți ani, prietena și mama mea! Sper ca fiecare zi sa îți fie la fel de luminata ca zâmbetul. Te iubesc❤️????”, a scris Maia Trandafir în dreptul unei fotografii cu mama ei.