Teo, ai dat lovitura! Cum arată casa de lux în care s-a mutat celebra prezentatoare de la Kanal D

Publicat: 24/01/2020 | 08:16

După muncă și răsplată! Teo Trandafir, unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune, a dat marea lovitură! Pe contul său de Instagram, vedeta Kanal D le-a dat fanilor săi vestea cea mare, iar ei s-au grăbit să o felicite. 

Teo Trandafir nu se poate plânge de nimic! Celebra moderatoare de televiziune are o familie frumoasă, o carieră de succes, nu-i lipsește nimic, dar stați așa…căci toate acestea se datorează tuturor anilor în care a muncit din greu, pentru a-și îndeplini toate visurile. Și iată că și cel mai mare vis al vedetei de la Kanal D a devenit realitate! Teo Trandafir s-a mutat într-o casă nouă, în care a investit o sumă deloc mică, dar și mult, mult suflet!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Eu cred ca vin și vremuri bune! Sa fim încrezători, iar dorințele devin realități! ??? . . . #oaltaviata #multumescpentrutot #oziplinadeenergie

O postare distribuită de Teo Trandafir (@teotrandafir) pe

Pe contul său de Instagram, imediat după ce s-a mutat în noua locuință, Teo Trandafir a postat un mesaj prin intermediul căruia și-a anunțat fanii că s-a mutat în casă nouă. De asemenea, prezentatoarea de la Kanal D nu a uitat să menționeze faptul că lucrurile care contează cel mai mult sunt cele cu mare valoare sentimentală.

”Eu cred că vin și vremuri bune! Să fim încrezători, iar dorințele devin realități! Dacă tot interesează pe toată lumea, ne-am cam mutat. Important e că avem pernuțe, ursulețul preferat al Mayei și fotografiile dragi”, a scris Teo Trandafir, pe rețeaua de socializare. Imediat, internauții i-au transmis zeci de mesaje în care au felicitat-o și i-au urat să-i fie bine în noua casă și să-și găsească liniștea.