Tentativă de omor în Capitală! Un bărbat de 53 de ani și-a înjunghiat soția, apoi a dat foc apartamentului în care locuiau

Publicat: 03/08/2020 | 18:11

Caz șocant în Capitală! Un bărbat de 53 de ani a încercat să-și ucidă soția prin mai multe lovituri de cuțit, apoi a dat foc apartamentului în care cei doi locuiau. Autoritățile i-au găsit pe cei doi soți cu răni grave, fiind transportați la spitalul Bagdasar Arseni din București.

Un bărbat de 53 de ani a încercat să își ucidă soția prin multiple lovituri de cuțit. Tentativa de omor a avut loc într-un apartament din zona Ferentari a Capitalei.

După ce și-a înjunghiat partenera, bărbatul a încercat să se sinucidă, înjunghiindu-se în zona abdomenului. Mai mult, imediat după, el a dat foc locuinței.

CITEȘTE ȘI: Cutremurător! Ce scrisoare i-a adresat Maximilian Toader părintelui său, la un an de la moarte: „Tată, sper că ți-ai găsit liniștea”

Vecinii au fost ce care au alertat poliția după ce au văzut că iese fum din apartamentul celor doi soți. Medicii au resuscitat-o pe femeie la fața locului, apoi a fost transportată de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni.

Prin apel la 112 a fost sesizat un incendiu

Bărbatul a fost găsit conștient, însă plin de sânge în zona abdomenului. De asemenea, el a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni.

„Astăzi, prin apel 112 a fost sesizat un incendiu, la un apartament situat în sectorul 5.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24, precum și pompieri din cadrul ISUBIF.

În locuință a fost găsit un bărbat, iar pe holul imobilului o femeie, ce prezentau anumite leziuni.

Au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.”, transmite Poliția Capitalei.

CITEȘTE ȘI: Situație ruptă din desene animate. O pisică, reținută pentru trafic de droguri, a evadat dintr-o închisoare de maximă securitate