Tensiuni maxime la Survivor România! Elena Ionescu dă replica, după ce s-a spus că are sentimente pentru Iancu: „Dacă m-aș fi chinuit puțin…”

Publicat: 06/05/2020 | 08:28

Competiția Survivor România găzduiește un nou scandal. Elena Ionescu a dat replica, după ce s-a spus că este în tandrețuri cu nimeni altul decât Iancu, fratele lui Culiță Sterp și, implicit, fostul concurent de la Puterea Dragostei. 

Elena Ionescu nu a mai suportat să se spună că are sentimente pentru Iancu Sterp și a răbufnit! Concurenta de la Survivor România a fost extrem de categorică în declarații și a mărturisit că „dacă se chinuia puțin, Iancu putea să fie copilul ei”.

CITEȘTE ȘI – S-A LĂSAT CU AMENINȚĂRI LA SURVIVOR ROMÂNIA: ”ÎNCHIDE-ȚI GURA, SĂ NU ȚI-O ÎNCHID EU. DACĂ ÎȚI DAU UN REVER DE PALMĂ, TE FAC…”

Se pare că totul a pornit de la Ghiță, cel care a spus că între artistă și Iancu ar fi ceva mai mult decât o relație de colegialitate la show-ul de la Kanal D.

”Ghiță a lăsat să se înțeleagă că eu aș avea vreo simpatie pentru Iancu. Culmea, despre el a vorbit, care, dacă m-aș fi chinuit puțin, ar fi putut fi copilul. Iancu îmi este drag aici, un băiat muncitor, un băiat cu un mare caracter, cu care nu am avut niciun fel de dispută, la fel nici cu Emi, nici cu Andrei. I-am cunoscut pe toți băieții pe parcurs și am rămas prietenă cu ei, atât. Eu sunt o femeie singură, dar nu sunt o femeie ipocrită sau o femeie care nu observă dinafara niște lucruri. Eu mi-am dat seama de simpatia pe care și-o poartă cei doi, am înțeles-o, le place hârjoneala, i-am susținut, am zis că sunt copii, e vârsta la care se întâmplă lucrurile astea”, a spus Elena, potrivit wowbiz.ro. 

NU RATA – E SCANDAL LA SURVIVOR ROMÂNIA! EMY ȘI ELENA AU RĂBUFNIT: ”EȘTI LACOMĂ ȘI…”

”Eu sunt un om sociabil. Îmi place să fiu spiritual, sunt la fel cu toți colegii, și cu războinicii, și cu faimoșii, ne-am apropiat destul de tare cu toții, râdem, ne simțim bine. Eu sper să nu interpreteze vreuna dintre fete ceva, dacă glumim, să nu se înțeleagă altceva”, a spus și Iancu, despre cele întâmplate.