Tensiuni incredibile la Asia Express! Lia Bugnar, atac dur la adresa Addei: „Dacă îmi zice cineva la ce o pot folosi”

Publicat: 06/03/2020 | 09:42

Tensiunile ating cote maxime la Asia Express. Prezentă în platoul emisiunii Xtra Night Show alături de Carmen Grebenișan, Lia Bugnar a povestit totul despre experiențele trăite în cadrul celui mai dur show dar a avut și câteva cuvinte acide de spus, la adresa Addei. 

Lia Bugnar a lansat un atac dur asupra Addei! În platoul lui Dan Capatos, actrița a mărturisit că a fost șocată să vadă testimonialele colegilor și că de mulți dintre ei nici măcar nu auzise. Cea care i-a atras atenția a fost, însă, Adda, iar actrița a ținut să puncteze un lucru de-a dreptul interesant.

În testimonialul Addei, Lia Bugnar a sesizat că artista spune că se simte folosită de ea și de Maria Buză, în competiția Asia Express. Fără să stea prea mult pe gânduri, Lia Bugnar a mărturisit că nu ar avea la ce să o folosească pe Adda și nu înțelege de ce a spus cântăreața așa ceva despre ea și despre partenera ei din competiție, Maria Buză. „Eu cu Maria nici nu aveam habar de găștile astea, nu am vorbit pe nimeni de rău. Eu am avut un șoc cultural când am văzut cum erau testimonialele vedetelor.
Avea Adda în testimonialul ei, spunea că s-a simțit tradusă și folosită de Lia și Maria.
Dacă îmi zice cineva la ce o pot folosi pe Adda…cum s-a simțit ea folosită? La ce o pot folosi eu, Lia?” a spus Lia Bugnar, la Xtra Night Show.

Despre competiția Asia Express, Carmen Grebenișan a menționat că oamenii de acasă iau foarte în serios lucrurile, poate mult mai în serios decât le iau ei, în calitate de participanți. De asemenea, celebra influenceriță a mărturisit că mama ei a certat-o, după ce a propus-o pe Adda spre eliminare.

„Pe mine m-a sunat mama și m-a certat că am votat-o pe Adda, că îmi e prietenă. Oamenii o iau foarte în serios, mai în serios decât o luăm noi” a spus și Carmen Grebenișan, la Xtra Night Show.