Tensiune la Palat. Kate Middleton ar fi fost înșelată de Prințul William cu cea mai bună prietenă a ei! “Cel mai negru coșmar”

Publicat: 17/04/2020 | 11:15

Prințul William ar fi înșelat-o pe Kate Middleton, chiar în perioada când soția lui era gravidă cu cel de-al treilea copil al cuplului. Potrivit publicației In Touch Weekly, Ducele de Cambridge ar fi avut o idilă cu Rose Hanbury, marchiza de Cholmondeley.

VEZI AICI: KATE MIDDLETON A RENUNȚAT LA INELUL DE LOGODNĂ!

Astfel că, din cele mai bune prietene, Kate și Rose ar fi devenit rivale de temut. Prințul William și-ar fi înșelat soția între sfârșitul anului 2017 și începutul lui 2018, când aceasta era însărcinată cu Prințul Louis. În prezent, situația din interiorul Palatului este extrem de tensionată: ”Sunt tot felul de zvonuri conform cărora William ar fi înșelat-o pe Kate în timp ce aceasta era însărcinată”.

“Nu este o surpriză!”

Când Kate Middleton a aflat totul, a rupt imediat legăturile cu Rose Hanbury. ”Nu este o surpriză faptul că au apărut zvonuri despre William și Rose – ceva atât de important și de suculent nu putea fi păstrat secret pentru totdeauna”, susțin surse de la Palat, potrivit In Touch Weekly, care precizează că întreaga aventură este ”cel mai negru coșmar al lui Kate”.

NU RATA: FAMILIA REGALĂ A MARII BRITANII, AFECTATĂ DE CORONAVIRUS! FIUL PRINȚULUI WILLIAM A FOST TRIMIS ACASĂ DE LA ȘCOALĂ

Chiar și în aceste condiții, Kate Middleton nu ia în calcul să divorțeze de Prințul William, mai ales că miza este titlul de Regină a Marii Britanii.

Cine ste Rose Hanbury

Rose Hanbury are 35 de ani și era cea mai bună prietena a lui Kate Middleton, dar acum sunt rivale. S-a căsătorit în 2009 cu marchizul de Cholmondeley, cu 23 de ani mai bătrân decât ea. Nunta a avut loc la o zi de la logodnă.

Cei doi au împreună trei copii: gemenii Alexander și Oliver și o fiică, pe nume Iris. Cuplul a fost prezent la nunta lui William cu Kate, din 2011.