Temutul interlop ”Unchiul” și-a făcut poftele cu o blondă + o brunetă

Publicat: 01/08/2020 | 23:08

Liderul clanului Kalu a șprițuit ca ”bombardierii” la mare. Temutul interlop ”Unchiul” și-a făcut poftele cu o blondă și cu o brunetă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase în prim-planul cărora se află controversatul bărbat.  

Wekeendul trecut, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Vasile Pascu, temutul interlop ce este cunoscut drept ”Unchiul” , în unul dintre cluburile de fiță de pe litoralul românesc.(CITEȘTE ȘI: AU INTRAT PE FIRUL UNEI REŢELE DE TRAFIC DE DROGURI. ULTIMA ORĂ: ”PRĂDUITORUL” VERSACE, AUDIAT ÎN SECRET DE PROCURORI!)

Liderul clanului Kalu a șprițuit ca ”bombardierii” la mare. Unchiul renumiților interlopi Marco și Franco Kalu și-a făcut fenta la mare cu două sexoase, o blondă și o brunetă.

De cum și-a făcut apariția în clubul din Mamaia, temutul interlop ”Unchiul” a cerut ca la masa la care petrece să i se aducă cele mai ”calificate” băuturi. Pai doar așa îi stă bine unui ”bombardier” de top.

Îmbrăcat chic și cu o pălărie pe cap, ”Unchiul” a preferat să stea mai tot timpul în picoare și a ”sudat” țigară după țigară. S-a relaxat în compania celor două frumuseți, dar și a  unui prieteni ce-l însoțea și a petrecut în mare stil ca ”bombardierii”. (NU RATA: IUBITA L-A BĂGAT ÎN ”PROGRAM DE REEDUCARE” PE TOVARĂȘUL BIANCĂI DRĂGUȘANU!)

Liderul clanului Kalu a șprițuit ca ”bombardierii” la mare

Mega-război cu gruparea Sportivilor

De-a lungul timpului, ”Unchiul” a fost implicat în mai multe controverse. În urmă cu aăproximativ doi ani, un adevărat război s-a declanșat în lumea interlopă din cauza ”Regelui Salam”.

Vasile Pascu, unchiul celebrilor Marco și Franco Kalu, a organizat o mare paranghelie la care au fost invitați mai mulți lăutari de top, printre care s-au numărat Adrian Minune și Florin Salam. Numai că, spre surprinderea temutului interlop, cel supranumit ”Regele manelelor” a refuzat invitația și nu s-a prezentat la mega-petrecerea pusă la cale de Vasile Kalu.

Se pare că acest lucru l-a înfuriat la culme pe interlop care, în timpul petrecerii, a făcut un live pe Facebook în care s-a dezlănțuit la adresa artistului. L-a înjurat inclusiv de familie, insistând asupra fiicei celei mari a lui Salam, Betty.

Gestul liderului interlop din Sectorul 1 nu a ramas fără urmări. Liderul grupării Sportivilor, Mircea Nebunu, a făcut, la rândul său, un live, în care l-a pus la punct pe Kalu, pe care l-a întrebat, retoric, dacă nu îi este rușine.(DETALII AICI)

Temutul interlop ”Unchiul”
și-a făcut poftele cu o blondă + o brunetă

Leo de la Strehaia, terorizat de clanul Kalu

În urmă cu aproximativ patru ani, ”Prințul țiganilor” a fost terorizat de clanul condus de ”Unchiul”. Conflictul cu Leo de la Strehaia a pornit, aşa cum era de bănuit, de la bani, după ce Leo ar fi împrumutat de la un anume ”Johnny Bureaţă”, aşa cum este cunoscut în oraş, apropiat al băieţilor din clanul Kalu, suma de 5.000 de euro. Cum banii n-au fost returnați la timp, aceştia i-au stabilit dobânzi peste dobânzi astfel că datoria lui Leo de la Strehaia a ajuns la un moment dat la 25.000 de euro. Oamenii lui Kalu au dorit să-şi recupereze banii, aşa că au început să-l caute pe ”Pințul țiganilor”. Pe Leo nu l-au găsit, dar s-au întâlnit cu fiul său Alin, la care au ajuns filmări cu mesaje explicite, în care interlopii îl ameninţau că îl vor rupe în bătaie pe ”Prințul” din Strehaia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.