Temutul Bebino,“psiho-party” cu o stripteuză top de la Buddhist

Publicat: 25/04/2021 | 23:37

Bebino a fost, recent, eliberat din arestul la domiciliu și a făcut un party așa cum se cuvine. Cunoscutul interlop a ales să sărbătorească libertatea inclusiv cu baloane cu gaz ilariant, care au făcut furori în rândul adolescenților și care reprezintă un nou trend de distracție. Alături i-a stat și o super-stripteuză, iar distracția a ținut până dimineața. CANCAN.RO vă prezintă imagini spumoase de la party-ul de care s-a bucurat Marius Emil Alecu.

Marius Emil Alecu, alias Bebino, este de acum liber. Deși a scăpat de arestul la domiciliu, Bebino a fost plasat sub control judiciar, ceea ce înseamnă că trebuie să se supună în continuare unor reguli. Numai că libertatea are un gust bun, așa că interlopul s-a bucurat de un party de zile mari, într-o companie de excepție.

Bebino s-a distrat pe cinste, într-o companie feminină de excepție

Potrivit informațiilor exclusive obținute de CANCAN.RO, Bebino s-a distrat pe cinste inclusiv alături de o super-stripteuză, care avut o carieră excepțională la cunoscutul club „The Buddhist”.

În afară de diverse licori, celebrul Bebino și amicii lui au apelat și la gaz ilariant, care, odată inhalat, generează o stare de euforie.

(NU RATA: INTERLOPUL BEBINO, ȚINTA UNUI NOU ATAC MAFIOT. POLIȚIȘTII AU DESCHIS UN DOSAR PENAL)

Protoxidul de azot sau gazul ilariant câştigă teren printre tineri. Injectat în baloane, apoi aspirat, acest gaz generează o stare de euforie, cascade de râs şi vertijuri. Noua modă, care nu este lipsită de riscuri, şi-a făcut apariţia printre tinerii prezenţi la festivaluri şi concerte în Marea Britanie. Ea se mai numeşte „hippy crack”.

Bebino a scăpat de arestul la domiciliu

Recent, Bebino, pe numele său real Marius Emil Alecu, a scăpat de arestul la domiciliu, însă a fost plasat sub control judiciar, ceea ce presupune că interlopul nu și-a încheiat, încă, socotelile cu oamenii legii.

„Dispune înlocuirea măsurii arestului la domiciliu luată împotriva inculpatului Alecu Emil Marius cu cea a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei. Pe timpul cât se află sub control judiciar, obligă inculpatul să respecte următoarele obligaţii:

a) să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat;

b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei;

c) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat;

d) să nu părăsească teritoriul României”, au decis magistrații de la Tribunalul București.

Marius Emil Alecu, cercetat pentru tentativă de omor

Bebino este cercetat pentru tentativă de omor, după ce, anul trecut, a fost protagonistul unui conflict sângeros. În luna ianuarie a lui 2020, lumea interlopă a fost zguduită de un măcel între clanuri. Actorii principali au fost Bebino și Cezar Petcu, zis Joe.

(CITEȘTE ȘI: JOE, „MĂCELARUL” LUI BEBINO, CERE SĂ FIE ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE PE MOTIVE DE BOALĂ, ÎNSĂ A REFUZAT EXPERTIZA MEDICO-LEGALĂ)

Scandalul ar fi izbucnit de la zonele de influență disputate de clanul Rinu și gruparea Sportivilor. În urma confruntării sângeroase, Bebino a ajuns în stare gravă la spital, de unde a fost ridicat de polițiști.

Cezar Petcu a dispărut imediat după scandal, însă câteva zile mai târziu s-a predat, iar ulterior a fost condamnat la 6 ani și 8 luni, pentru tentativă de omor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp