Telespectatorii Kanal D au crezut că nu văd bine! Chipul Elenei Ionescu de la Survivor România, distrus de bube

Publicat: 18/02/2020 | 09:32

Elena Ionescu de la Survivor România a trecut printr-o adevărată dramă din cauza tenului său acneic. Cântăreața s-a luptat ani buni cu această problemă și chiar dacă a reușit, într-un final, să scape de acnee, pe tenul ei au rămas răni și cicatrici extrem de urâte. 

De-a lungul anilor, Elena Ionescu s-a luptat cu o problemă extrem de mare: tenul acneic, ce a pus-o în dificultate de atâtea ori. Cântăreața a apelat la toate remediile posibile pentru a avea tenul curat și pentru a scăpa de acest complet, a urmat un tratament de specialitate și a fost la numeroși medici, însă totul s-a terminat de-abia târziu, când Elena își pierduse orice speranță că va putea să aibă vreodată un ten impecabil.

Cu ajutorul machiajului profesional, Elena Ionescu a arătat mereu impecabil, dar cum acum participă în competiția Survivor România, vedeta nu mai are cum să apeleze la acest truc. Fiind nemachiată, telespectatorii au putut vedea adevărata față a artistei și au fost șocați de faptul că tenul acesteia arată, încă, foarte rău. Cu toate acestea, se pare că Elena Ionescu se simte bine în pielea ei și încearcă să depășească această problemă cu care, cu siguranță, multe doamne și domnișoare se confruntă.

Coșmarul vedetei a început în anul 2013, atunci când s-a văzut cu fața „bombardată” de coșuri mari. Mai mult, artista a fost la un pas de depresie din cauza modului în care arăta, dar a luat măsuri și, cu ajutorul unui tratament medicamentos adaptat nevoilor ei, a reușit să scape de acnee. Cu toate aceste, acneea a lăsat semne pe tenul Elenei Ionescu.

Potrivit informațiilor existente în presă, cauza izbucnirii acneei pe tenul Elenei Ionescu a reprezentat-o faptul că artista a luat stafilococ auriu. De asemenea, s-a spus că a contactat microbul din așternuturile din camerele de hotel în care a fost cazată sau de la machiajul care i-a fost aplicat.