Teleorman are un singur angajat care se ocupă de decontaminare în tot județul!

Publicat: 18/03/2020 | 16:03

În plină epidemie de coronavirus, când se cere impunerea unor măsuri stricte de protejare a populației Direcția de Sănătate Publică (DSP) Teleorman are un singur angajat care se ocupă de decontaminare în tot județul.

Chiar dacă situația pare extrem de gravă în ceea ce privește județul Teleorman, în alte locuri lucrurile sunt și mai grave.  În unele județe nu există niciun angajat care să se ocupe de dezinfectare. (CITEȘTE ȘI: DOI MINORI, URMĂRIȚI CU FOCURI DE ARMĂ CA-N FILME DE POLIȚIȘTII DIN TELEORMAN! CUM S-A TERMINAT CURSA NEBUNĂ)

„În plină epidemie, DSP Teleorman vrea să se lupte cu noul virus prin intermediul unui singur angajat. Practic, decontaminarea cade în responsabilitatea unei singure persoane, care trebuie să fie, teoretic, în tot județul și în toate locurile în care este nevoie de igienizare”, se arată conform Liber în Teleorman.

Oficialii DSP au recunoscut situația și spun că singurul responsabil cu decontaminarea din județ abia face față situației. (VEZI ȘI: AFLATĂ ÎN ITALIA, MAGDA CIUMAC ESTE PANICATĂ DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS: “SITUAȚIA E CRITICĂ! EU ȘI FIUL MEU…” MARELE REGRET AL BRUNETEI)

„De decontaminare se ocupă un angajat al nostru, acum este la centrul de carantină din Zimnicea, face acolo ce e de făcut, tot el e responsabil de dezinfectarea mașinilor, de situațiile în care sunt identificate persoane suspecte sau confirmate cu virusul, pentru că procedura trebuie făcută repede. Nu prea face față… Ce să zic? Pentru că e singur și trebuie să se ocupe de tot“, a spus Tatiana Ilie, reprezentanta DSP Teleorman pentru sursa citată.