Teia Sponte, mâna dreaptă a lui Gigi Becali, a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19

Publicat: 12/06/2020 | 07:17

Gigi Becali a declarat, sus și tare, că de el nu are cum să se atingă virusul ucigaș, aducând ca argument faptul că este un credincios. Dar virusul avea să lovească în partenerul de afaceri, Teia Sponte. Mâna dreaptă a lui Gigi Becali la FCSB a fost depistată pozitiv.

CITEȘTE ȘI: INEVITABILUL S-A PRODUS! A APĂRUT ȘI PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN LIGA 1!

Imediat ce testul a arătat că este infectat cu virusul COVID-19, Teia Sponte, prieten, dar și partener de afaceri cu latifundiarul din Pipera și patron al clubului FCSB, a fost internat. Se pare că și o parte a familiei a fost infectată. Antena Sport a anunțat vestea tristă pentru omul pe care Gigi Becali îl trimitea la Cluj cu o valiză plină cu 1,7 milioane de euro  pentru un titlu care să ajungă la FCSB (pe atunci, Steaua).

Membrii familiei lui Teia Sponte, în special aceia care au fost în contact direct cu omnul de afaceri, sunt supravegheați medical. Cei care au fost infectați sunt sub tratament.

Teia Sponte are coronavirus. Gigi Becali, testat de două ori pentru COVID-19

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a fost testat pentru coronavirus de două ori. Și avea să facă anunțul că este negative, deci toată familia lui se află în siguranță. „M-am testat de două ori. A venit un doctor acasă și a luat la toată familia. A luat de două ori, toată lumea e sănătoasă. Eu râdeam, dar am zis hai să îl fac. La mine oricum nu are cum să fie pozitiv, nu se apropie coronavirusul, merg zilnic la liturghie. Materia mizerabilă nu se poate atinge de mine. În Post, m-am împărtăşit de patru ori. Dacă eu sunt împărtăşit, îmi mai e frică de cineva?”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Anunțul că Teia Sponte este pozitiv a venit chiar în ziua în care magazionerul lui Dinamo a fost, de asemenea, testat pozitiv, iar meciul ”câinilor” cu Chindia Târgoviște a fost amânat.