„Te vinzi ascunzând urâtele unghii de la picioare”! Andreea Mantea, criticată aspru de un internaut. Cum i-a răspuns vedeta

Publicat: 29/02/2020 | 19:04

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, dar și una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Cu toate acestea, chiar și cele mai frumoase și admirate femei se confruntă cu hate-ul din social media!

De curând, Andreea Mantea a postat o fotografie și o descriere prin intermediul căreia își anunță fanii că s-au lansat reduceri la un celebru brand de cosmetice, dar intenția moderatoarei de la Kanal D s-a transformat, pentru un internaut, în prilejul perfect pentru a o ataca pe Andreea Mantea. Vedeta s-a pozat în pat, îmbrăcată lejer și cu foarte multe produse cosmetice pe lângă ea.

Un internaut i-a adresat imediat un comentariu răutăcios, spunându-i fără menajamente că zâmbește fals și se vinde pentru orice, iar cireașa de pe tort: că încearcă să-și ascundă unghiile de la picioare, din cauza poziției picioarelor sale. „Este greu să mai fi tu însăți când trebuie să te prefaci pentru orice produs, adică să te vinzi ascunzând urâtele unghii de la picioare, zâmbind fals fără a-ți da seama cât de greu i-a fost fotografului să aleagă o fotografie urâtă cu speranța ca proștii să nu își dea seama” i-a scris acesta.

Replica Andreei Mantea a fost una pe măsură, căci vedea a știut ce trebuie să-i spună, pentru a-i închide gura. „Dragul meu, nu am de ce să îmi ascund unghiile de la picioare pentru că îmi fac pedichiura constant (îmi place să mă îngrijesc), iar de zâmbit, zâmbesc aproape tot timpul! Iar la această poză nu aveam de ce să zâmbesc fals, având în vedere că eram bucuroasă de vestea pe care o dădeam! Și dacă vrei să știi de fotograf, chiar s-a distrat când mi-a facut pozele, care ce crezi? Au fost doar 4 la număr! Din care 2 au fost postate! ???? #TerminatiCuHateul ????” a scris și Andreea Mantea, într-un comentariu.