Te uiți la ea, dar nu-ți dai seama cine e! Cum a ajuns să arate Giulia Anghelescu la 12 ani după ce a câștigat sezonul 6 Dansez pentru Tine, de pe Pro TV

Publicat: 12/03/2020 | 19:04

Giulia Anghelescu a câştigat sezonul 6 al emisiunii Dansez pentru Tine, după ce a făcut pereche cu tânărul Andrei Ştefan. La 12 ani de zile de la acel moment, ea nu mai este o prezenţă publică aşa vizibilă şi a renunţat la cariera de artistă.

În 2008, Andrei Ştefan intra în competiţia Dansez pentru Tine alături de Lili Sandu, pentru a-şi îndeplini visul de a-şi cumpăra o locuinţă alături de mama sa. Lili Sandu s-a accidentat şi a fost înlocuită de Giulia Anghelescu, care la vremea respectivă era o cântăreaţă în vogă, fostă componentă a trupei Candy.

Ce s-a ales de Giulia Anghelescu după Dansez pentru Tine

Giulia şi Andrei au făcut o pereche pe cinste şi au câştigat sezonul 6 al show-ului. Andrei şi-a împlinit visul şi a cumpărat locuinţa cu banii câştigaţi. Ulterior, a făcut parte din trupa Lala Band şi a jucat şi în serialul Pariu cu Viaţa, înainte de a preda lecţii de dans pentru tinerii miri. În prezent, acesta ar lucra la o editură.

În ceea ce o priveşte pe Giulia, după câştigarea show-ului ea a devenit, pentru o scurtă perioadă, solista trupei DJ Project, alături de care a scos 3 piese foarte apreciate („Nu”, „Regrete” și „Mi-e dor de noi”). În 2011 rămâne însărcinată cu Vlad Huidu, partenerul ei de viaţă, şi pentru o scurtă vreme îşi relansează cariera muzicală solo.

În 2012, ea a făcut nunta religioasă cu Vlad Huidu în aceeaşi zi cu botezul fiicei sale, Antonia. Trei ani mai târziu, Giulia a devenit din nou mamă, de data aceasta aducând pe lume un băieţel pe nume Eduard Mikael.

În prezent, aceasta se ocupă cu vloggingul şi cu creşterea copiilor. Ea are un canal de Youtube, unde postează des filmuleţe în care apare alături de familia sa şi arată complet diferit faţă de cum arăta în perioada Dansez pentru Tine (Vezi mai multe imagini în Galeria Foto).

Momentul de cumpănă în relaţia dintre Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu

Deşi au o familie frumoasă şi par a fi unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz, lucrurile nu au stat mereu roz între Giulia şi Vlad Huidu. Ea a mărturisit în urmă cu ceva vremea că au fost despărţiţi circa un an şi jumătate la începutul relaţiei lor, asta din cauza prietenilor şi familiei lui Vlad, care nu au acceptat-o în viaţa acestuia. În cele din urmă, lucrurile s-au terminat cu bine.

„Prietenii, familia, toată lumea era fericită că, în sfârşit, nu mai eram împreună. La noi nu cred că s-au gândit, dar bineînţeles că toată lumea voia ba binele lui, ba al meu.

Nu înţelegeam ce anume le dă dreptul să hotărască ce însemna bine pentru noi? Eu, însă, am crezut cu fiecare bucăţică din mine, că dacă ne e scris să fim împreună din nou, aşa va fi, indiferent de ce spun ceilalţi din jurul nostru. Şi aşa a fost!”, a scris Giulia pe contul de Facebook.