Te prăpădești de râs! De ce a ajuns Vali Vijelie, de fapt, să renunțe la mustață: „I-am zis că îi dau 500 de euro”

Publicat: 21/01/2020 | 13:02

Vali Vijelie a cunoscut celebritatea în urmă cu mai bine de 20 de ani. La vremea debutului său în lumea muzicală, artistul se purta conform tendințelor: haine colorate, mustață, păr făcut cu gel…tot tacâmul! Dar cu siguranță mulți dintre fanii manelistului s-au întrebat, măcar o dată, ce motiv a avut acesta, pentru a renunța la mustața care i-a adus notorietate!

Vali Vijelia a fost „victima” unui pariu nebunesc, a cărui miză a fost mustața lui! Acum ceva timp, vizibil amuzat de situație și amintindu-și cu drag de acea perioadă, Vali Vijelie a povestit că Minodora a fost cea cu care a făcut un pariu și, pierzându-l, manelistul a trebuit să se conformeze și să renunțe de tot la mustață! Se pare că i-a plăcut atât de mult, încât nu a mai lăsat-o, de atunci, să crească la loc!

Ce a presupus pariul? Ei bine, Vali Vijelie i-a spus Minodorei că dacă reușește să dea 10 ture de stadion, îi dă 500 de euro și, mai mult, renunță la mustață. Zis și făcut! Minodora și-a dus la bun sfârșit provocarea și a finalizat-o cu brio, așa că mare i-a fost mirarea lui Vali Vijelie, în momentul în care a realizat că trebuie, cu adevărat, să-și dea jos mustața.

„Eram la alt post și Minodora a zis că face 10 ture de stadion. I-am zis că îi dau 500 de euro și dacă face 10 ture de stadion, îmi rad mustața. Am ajuns pe stadion și a făcut 15 ture de stadion. Și mi-am dat mustața jos” a spus Vali Vijelie, în urmă cu ceva timp, despre pariul nebunesc în care a participat.