„Te iubesc, Pepiță!” Adevărul a ieșit la iveală. Ce relație au, de fapt, Andra Măruță și Pepe

Publicat: 01/02/2020 | 09:35

A făcut Andra o declarație de dragoste altui bărbat? Fanii s-au dclarat surprinși și au căutat să afle, imediat, de unde s-a plecat și cum de s-a ajuns la o astfel de mărturisire publică. Cu atât mai mult cu cât relația dintre Andra și Cătălin Măruță este una ”bătută încuie”, iar cei doi formează o familie apreciată la justa valoare.

Dar există și astfel de momente, iar interpetarea lor poate da naștere unor confuzii. De fapt și de drept, Andra îl iubește pe Pepe la nebunie, cu atât mai mult cu cât îi este și… nașă. Așa că atunci când a scris pe Instagram ”Te iubesc, Pepiță” – promovând și o melodie a lui Pepe, ”Tu n-ai suflet” – nu a făcut altceva decât să își ”răsfețe” finul. Relația dintre Andra și Pepe este una foarte strânsă, iar Pepe – la rândul său – are numai sentimente nobile pentru nașa sa.

Cătălin Măruță nu poate avea motive de gelozie

Andra și Cătălin Măruță, o familie fericită

Andra – pe numele din buletin Alexandra Irina – face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă – fie ea pop sau R&B – ajunge hit într-un timp foarte scurt. Andra s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii și este căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008. Andra și Cătălin au doi copii împreună: David şi Eva Maria Ioana.