Taylor Swift, desemnată cel mai bine plătit artist din 2019. Revista Forbes a anunțat câți bani a făcut în cursul acestui an

Publicat: 11/12/2019 | 22:57

E oficial! Cântăreața americană Taylor Swift a fost desemnată cel mai bine plătit artist din 2019. Oficialii celebrei revistea Forbes au anunțat câți bani a făcut în cursul acestui an îndrăgita vedetă de peste Ocean.

Taylor Swift, desemnată cel mai bine plătit artist din 2019

Conform clasamentului Forbes, tânăra artistă a încasat în ultimul an 185 de milioane de dolari. Locul doi este ocupat însă de vechiul ei adversar, Kanye West care a făcut zeci de milioane de pe urma brandului său de pantofi.

La doar 29 de ani, Taylor Swift domină clasamentul Forbes. Potrivit publicației americane, ea a adunat o avere de 185 de milioane în ultimul an. O mare parte din bani au venit din vânzare biletelor pentru concerte şi un nou contract avantajos cu o casă de discuri, relatează observator.tv. Ea a câştigat însă şi de pe urma brandului ei de haine. Este până la urmă pentru a doua oară în cinci ani când ocupă primul loc în clasamentul Forbes.

Pe locul doi în topul realizat de revista Forbes se află Kanye West, cunoscutul rival al artistei, care a înregistrat venituri de 150 de milioane de dolari. Cele mai mare parte din suma de bani nu provine însă din cariera lui muzicală. Ci din brandul său de pantofi sport Yeezy, care este promovat inclusiv de soţia lui Kim Kardashian. Disputa dintre Kanye şi Taylor a luat naştere în 2009 atunci când rapperul american i-a smuls artistei microfonul din mână la decernarea premiilor MTV Video Music Awards. Un moment care a rămas scris în istorie.

Ultima treaptă a podiumului îi revine lui Ed Sheeran, care a incasat in acest an 110 milioane de dolari.