Taximetrist din Botoșani, agresat în plină stradă de un client. Bărbatul l-a lovit și i-a distrus mașina

Publicat: 16/02/2020 | 20:34

În ultimul timp, poveștile șocante cu taximetriști sunt tot mai des întâlnite. Un taximetrist din Botoșani a fost umilit în plină stradă de un client, după ce i-a spus acestuia că nu are posibilitatea de a transporta o geantă voluminoasă, pe care bărbatul o avea asupra sa. 

Ceea ce se anunța a fi o zi obișnuită pentru un taximetrist din Botoșani s-a transformat într-un adevărat coșmar. Acesta a fost agresat de un client, după ce i-a spus că nu are posibilitatea de a-i transporta o geantă voluminoasă. Mai mult, bărbatul i-a distrus mașina, după ce s-a urcat pe cupola maşinii şi a distrus şi oglinda acesteia, potrivit informațiilor din presă.

„În urma unei discuţii în contradictoriu cu un taximetrist, generată de imposibilitatea de a introduce o geantă voluminoasă în portbagajul taxiului, bărbatul l-a agresat pe conducătorul auto, s-a suit pe cupolă şi a rupt oglinda din partea dreaptă, după care a plecat. Taximetristul l-a urmărit până în apropierea unui hipermarket din zona Gării Botoşani, unde l-a oprit cu ajutorul unor colegi de serviciu. Un echipaj de jandarmi a observat conflictul şi a intervenit, după care i-a condus pe protagoniştii scandalului la sediul inspectoratului în vederea lămuririi situaţiei şi întocmirii actelor procedurale”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, despre incident.

În urma faptei sale, bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „distrugere” şi „lovire şi alte violenţe”.