Tavi Clonda rupe tăcerea și vorbește despre certurile și problemele pe care le are cu Gabriela Cristea

Publicat: 09/12/2019 | 13:38

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de câțiva ani de zile. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, iar de atunci și până acum familia lor s-a mărit cu încă două persoane. În 2017 a apărut în viața lor primul copil, Bella Victoria Margot, urmată la scurt timp de încă o fetiță.(CITEȘTE ȘI: ”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA ARE PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE! DIAGNOSTICUL)

Viața de cuplu a celor doi este frumoasă, iar familia lor este unită și se bucură mereu de momentele petrecute împreună. Însă ca în orice relație nu totul este numai lapte și miere, există și etape tensionate în care cei doi nu se înțeleg. Apar, ca în orice familie, certuri și perioade mai grele, în care Tavi Clonda și Gabriela Cristea se contrazic și nu reușesc să ajungă la un numitor comun.(VEZI ȘI: TAVI CLONDA, PRINS ÎN „OFFSIDE”. CUM A REACȚIONAT GABRIELA CRISTEA DUPĂ CE SOȚUL EI A FOST FOTOGRAFIAT CU O BLONDĂ)

Tavi Colnda a povestit într-un interviu, acordat la o emisiune de pe Facebook, că majoritatea neîțelegerilor dintre el și Gabriela Cristea pornesc în momentul în care ea vrea ca el să facă anumite lucruri, iar el trage de timp. Însă aceste episoade nu dureză prea mult și liniștea se instaurează din nou în familia celor doi.

„Eu sunt un soţ şi un tată responsabil, dar câteodată mă ia Gabi din somn şi mă ceartă. Zice  «Iubire, nu i-ai dat siropelul fetiţei, ai uitat să faci aia şi cealaltă». Eu sunt somnoros şi mai vreau să dorm, iar ea vorbeşte lângă mine. Evident că Gabi are dreptate, dar ştiţi cum e, se mai enervează omul”, a declarat Tavi Conda