Tavi Clonda, prins în „offside”. Cum a reacționat Gabriela Cristea după ce soțul ei a fost fotografiat cu o blondă

Publicat: 06/12/2019 | 12:21

Tavi Clonda și Gabriela Cristea își duc ”povestea” mai departe, apărând în fața fanilor drept unul dintre cele mai sudate cupluri ale lumii mondene. Totuși, internauții au rămas uimiți la vederea unei fotografii în care Tavi nu apare alături de Gabriela Cristea, ci lângă o blondină de toată frumusețea.

Bineînțeles, primele impresii au fost contradictorii, vizitatorii paginii de Instagram a lui Tavi Clonda imaginând-și o eventuală ”cucerire”. Însă nici vorbă de așa ceva, fiindcă Tavi a alăturat respectivei fotografii și un scurt mesaj explicit. ”Impreuna cu o veche prietena si o proaspata mamica la o discutie depre carucioare si scaune pentru copii”, a scris Tavi Clonda în dreptul fotografiei.

Unul dintre internauți i-a prezis lui Tavi Clonda o ”ședință conjugală” cu scântei. ”Sa vezi ce ti-o iei acasa, tot cărucioare si scaune in cap????????????”, însă Gabriela Cristea a ținut să liniștească ”spiritele încinse” și a formulat o replică glumeață. ”Uite, bărbatu-miu a agățat o gagică”, a scris Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea i-a ascuns lui Tavi Clonda o… problemă medicală

Vedeta a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, insistând asupra unei probleme medicale care nu-i dă pace și care trebuie rezolvată de urgență. Unde trebuie să meargă Gabriela? La un oftalmolog, pentru că literele ”îi joacă în pagină” atunci când citește, iar o astfel de situație devine îngrijorătoare.

„20-30 pagini în fiecare seară. De ceva vreme constat că “îmi joacă literele în pagină” şi am nevoie urgent de un consult oftalmologic. Voi de la ce vârstă purtaţi ochelari?”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram. Surprinzător, Tavi Clonda a dat de înțeles, tot prin intermediul Instagramului, că habar nu are despre această problemă medicală a Gabrielei. Iar mesajul său a fost unul elocvent. ”Şi mie nu-mi zici?????”, a întrebat Tavi Clonda pe Instagram.