Tavi Clonda a primit rezultatul celui de-al doilea test pentru coronavirus: ”Ne-a fost foarte greu…”

Publicat: 25/06/2020 | 16:45

Tavi Clonda a primit rezultatul celui de-al doilea test pentru coronavirus. Artistul și soția lui au trecut prin zece zile de foc.

Tavi Clonda se numără printre vedetele care au intrat în contact cu Marcel Pavel. Soțul Gabrielei Cristea a făcut testul pentru coronavirus și, din fericire, rezultatul a fost negativ.

Artistul a făcut și cel de-al doilea test pentru coronavirus. Atât el cât și soția lui au așteptat rezultatul cu sufletul la gură. Cei doi părinți s-au gândit, în primul rând, la cele două fetițe pe care le au împreună, dar și la consecințe… dacă rezultatul ar fi fost pozitiv.

Din fericire, însă, rezultatul celui de-al doilea test a fost de asemenea negativ. Dar… emoțiile i-au copleșit pe Tavi Clonda și Gabriela Cristea. (CITEȘTE ȘI: FOSTA ASISTENTĂ DE LA ACCES DIRECT “A FUGIT” DIN ROMÂNIA. “SIMȚEAM O PRESIUNE URIAȘĂ” + “NU VREAU SĂ MĂ MAI ÎNTORC…”)

”Nu vă ascund însă că ne-a fost foarte greu. Am stat cu sufletul la gură timp de zece zile!!! Am luat la rând etapele… Foarte dificil totul, fiindcă și-a pus amprenta partea psihologică.

Mă gândeam, Doamne… dacă Tavi și eu vom avea probleme, ce vom face cu fetele, ne vom interna toți patru! Micuțele noastre sunt obișnuite să fie libere, să se joace în curte, în mediul lor, nici nu voiam să mă duc mai departe cu gândul!”, a declarat Gabriela Cristea pentru wowbiz.ro.

Filmările au fost suspendate

După ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir și Alina Pușcaș au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, Antena 1 a trimis un comunicat de presă prin care a anunțat suspendarea filmărilor la „Te cunosc de undeva!”. (VEZI ȘI: MARCEL PAVEL, ÎNCĂ O REACȚIE DUPĂ CE A FOST CONFIRMAT POZITIV CU CORONAVIRUS. “STAREA MEA DE SĂNĂTATE…”)

„Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.