”Tatuatorul groazei” – Povestea incredibilă a lui Tibor Szente

Publicat: 05/01/2020 | 22:34

Tibor Szente este unul dintre cei mai cunoscuți tatuatori din România. Acum trei ani a fost și vedetă la Antena 1, când a făcut parte din trupa Bărboșii. Pentru el, a tatua este o artă: pictează tatuajul înainte să îl facă. În plus, este singurul tatuator care are în salonul lui o adevărată colonie de „animăluțe de casă” desprinse parcă din filmele de groază sau de Halloween! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă spune povestea lui inedită. (VEZI ȘI: CEA MAI TATUATĂ FEMEIE DIN EUROPA S-A ”PISICIT” CU DJ WANDA ÎN… PISCINA LUI HAGI)

Tibor a avut, de-a lungul anilor, zeci de animale de „companie”: reptile, veverițe, ulii sau alte ciudățenii. Iar acum are, la salonul unde tatuează, câțiva scorpioni, tarantule sau alte specii de acest fel, precum: o văduvă neagră (o specie de păianjeni veninoși din genul Latrodectus), o agamă cu barbă, o Brachypelma Smithi (o specie de tarantulă), o Pterinopelma Sazimai (gen de păianjeni din familia Theraphosidae), un day gecko din Thailanda și o iguană pe care a botezat-o Greenchy.

Iguana, cea mai pretențioasă

Tibor îl prezintă pe Greenchy

„Cheltuiala cu ei este relativă, probabil cu iguana cheltuiesc cel mai mult, pentru că mănâncă vegetale proaspete; cam la două-trei, zile mai cumpăr una-alta, hrană variată, dar unele produse sunt scumpe, altele nu. Ea mănâncă andive, mango, kaky, dovleac, salată creață, banane, morcovi etc. Nu este vorba de o avere, dar trebuie să am grijă să fie proaspete mereu”, explică Tibor pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

„Doar iguanei sau tarantulei le mai dau drumul să se plimbe prin salon”

„Bărbosul” a trecut în revistă și restul colecției de creaturi, fiecare cu dieta ei. (NU RATA –  ALINA EREMIA: ”MI-AM PICTAT PIELEA!” CUM ARATĂ ULTIMUL TATUAJ AL ARTISTEI)

„Terariile au costat mult, dar nu excesiv. Agama și celelalte nu sunt așa pretențioase; există mâncare specială pentru reptile, care completează meniul normal: greieri vii, gândăcei, superworms, salate, fructe uneori. De aceea comand mereu pentru ei gândaci sau viermi vii. Dar viermi ori gândaci speciali pentru hrana lor, nu orice gândaci sau viermi.

Bărboșii de la Antena 1 au făcut furori acum câțiva ani

Mai am scorpioni: Pandinus cavimanus, Heterometrus Laoticus și Hottentota Hottentota. Doar iguanei sau tarantulei le mai dau drumul să se plimbe prin salon, restul animalelor stau bine în căsuțele lor, de unde nu este vreun pericol să iasă că să muște sau să sperie clienții”, ne mai povestește Tibor.

În acte de caritate s-ar băga oricând

Tibor este cunoscut românilor și pentru că a fost în trupa Bărboșii, care, acum câțiva ani, a făcut furori la Antena 1. „În Bărboșii nu aveam roluri, era un fel de musical, se cânta-dansa în echipă, iar despre revenit în televiziune…, nu ăsta a fost scopul primordial atunci. (VEZI ȘI: ”PRINȚESA TELEFOANELOR”, ȘI-A ARĂTAT TATUAJELE PE PLAJA MILIONARILOR)

Concursul acela a avut ca prim scop un act de caritate, iar în așa ceva mă bag oricând, nu neapărat pentru a fi mediatizat, nu cred că sunt o persoană care dă bine pe sticlă”, spune Tibor pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)