Tatăl viceprimarului dintr-o comună din Dolj, arestat după ce a lăsat însărcinată o minoră

Publicat: 24/06/2020 | 15:18

Tatăl viceprimarului dintr-o comună din Dolj a fost arestat după ce a întreținut relații sexuale cu două minore, iar pe una dintre ele a lăsat-o însărcinată.

Bătrânul de 69 de ani a fost arestat după ce s-a aflat că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore, de 14 respectiv 16 ani. Faptele odioase au avut loc între 2017 şi 2019, dar tatăl viceprimarului din Dolj a fost arestat abia luni, 22 iunie.

Fata de 16 ani a rămas însărcinată, iar în prezent copilul are vârsta de un an. (CITEȘTE ȘI: PREZENTATOAREA KANAL D CRISTINA DOROBANȚU S-A CUPLAT CU UN MILIONĂRAȘ DIN CLUJ! PRIMELE IMAGINI CU CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ)

„Din cercetările efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., a rezultat faptul că, în perioada 2017-2019, bărbatul respectiv ar fi întreținut relații sexuale cu două minore, în vârstă de 14 și 16 ani, ambele din comuna Verbița, spune Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Bătrânul deține în satul Verbicoara din comuna Verbița un bar și un magazin alimentar. Bărbatul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar apoi, tot în cursul zilei de ieri, Tribunalul Dolj a dispus față de acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.