Tatăl lui Oase a pierdut lupta la viață după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Fostul co-prezentator de la Asia Express este îngenuncheat de suferință

Publicat: 07/01/2021 | 20:12

Anul 2021 a început cu o dramă în familia fostului co-prezentator de la “Asia Express”, Oase. Tatăl său a pierdut lupta la viață după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Vestea a adus durere fără margini în sufletele celor care l-au cunoscut pe acesta, iar celebrul său fiu este îngenuncheat de suferință.

Tatăl lui Oase, răpus de coronavirus

Oase, pe numele din buletin Ionuț Dongo, traversează una dintre cele mai negre perioade din viața sa. Tatăl lui a murit după ce a dus un război crunt cu temuta maladie care a oprit lumea în loc: COVID-19. Conform unor surse din anturajul celebrului dansator, înmormântarea a avut loc chiar ieri, de Bobotează.

Părintele fostului co-prezentator de la “Asia Express” a fost internat în spital și, la scurt timp după ce rezultatul pentru noul coronavirus a ieșit negativ, plămânii săi au cedat, relatează jurnaliștii publicației impact.ro. Ziua în care a fost condus pe ultimul drum a fost extrem de dificilă pentru apropiații săi, iar Oase este foarte afectat… el avea o relație foarte frumoasă cu tatăl său.

Citește și: Dezvăluiri-bombă în scandalul CRBL VS Oase: “Sunt oameni şi oameni, însă niciunul dintre ei nu este nepătat”

Fostul prezentator de la Antena 1 a fost îndrăgit de mii de oameni după ce a participat la “Asia Express” 2019 alături de cântărețul CRBL; ei au câștigat marele premiu pus în joc și, din nefericire, prietenia lor s-a destrămat după ce s-au încheiat filmările pentru celebra competiție; mărul discordiei a fost reprezentat de bani.

Află și: Cum se descurcă CRBL în Spania + Ce-l enervează cel mai mult: “I-aș strânge de gât!”

Oase este unul dintre cei mai mari susținători ai fenomenului kendama în România. El a participant la Campionatul Mondial din Japonia și a organizat o tabără de acest fel în țara noastră.

“Kendama a apărut în Mexic și Franța. În Franța se numea bilboquet și n-avea forma asta, n-avea cupele mari. În Mexic se numea bolero și, de asemenea, avea o formă diferită de ce era în Franța și de ceea ce e azi, era o cupă, o ață și-o bilă. Japonia a implementat forma finală și cea mai bună. În fine, și eu voiam să ajung la prima kendama, prima formă apărută vreodată și, deci, pe unde ajungeam, le adunam. Plus că fiind sponsorizat de companii, primeam de la toate kendama, la concursuri, ia-o p-asta, testeaz-o p-asta. Eram cel mai fericit”, a declarat Oase în cadrul unui interviu oferit pentru redbull.com.

Sursa foto: Instagram & pixabay.com/ro