Tatăl lui George Burcea, dezvăluiri șocante! Soțul Andreei Bălan ar putea să nu fie fiul său: „Mama lui m-a înșelat cu doi bărbați. Unul e șofer de TIR”

Publicat: 27/02/2020 | 09:22

Ies la iveală detalii șocante din viața lui George Burcea, după ce tatăl acestuia, Nelu Burcea a dat startul unei serii de declarații absolut halucinante! La numai o zi de când a mărturisit că știa de faptul că fiul său se droghează, Burcea senior spune că nici măcar nu este sigur că soțul Andreei Bălan este fiul său. 

Nelu Burcea scoate la iveală detalii șocante din viața lui George Burcea. Tatăl actorului susține că nu este sigur de faptul că el este fiul lui, din cauza faptului că mama lui George Burcea a fost damă de companie și, de parcă nu ar fi fost suficient, aceasta l-ar fi înșelat cu doi bărbați, dintre care unul era șofer de TIR.

Nelu Burcea povestește deschis că nașa de cununie a lui și a soției a prins-o pe aceasta chiar în timp ce făcea sex în casă, cu unul dintre bărbații cu care l-a înșelat pe tatăl lui George Burcea, potrivit informațiilor oferite de impact.ro.Nu sunt sigur că George este copilul meu. Pe când era gravidă cu el, mama lui m-a înșelat cu doi bărbați. Unul dintre ei a fost sofer pe tir, iar celalalt chiar nașul copilului meu cel mare. Da, ați înțeles bine. I-a prins nașa în casă. Desigur, Georgel nu are nicio vină. Nu știam de infidelitate în momentul în care s-a născut băiatul. Am aflat mai târziu, chiar de la nașa. Din cauza soției am stricat multe relații de prietenie și de familie”, a spus tatăl lui George Burcea, pentru sursa citată.

Nelu Burcea a menționat, de asemenea și faptul că mama copiilor săi a fost damă de companie în Turcia, lucru pe care îl spune deschis și susține că și-l asumă, cuvânt cu cuvânt.

“În Turcia, mama copiilor mei a lucrat ca damă de companie. Da, îmi asum tot ceea ce spun pentru că nu mint. George știe foarte bine cu ce s-a ocupat mama lui atâția ani. Știe și el, știu și frații lui, au discutat despre asta. Să-l întrebați la cât timp își vedea el mama. Vă spun eu: la un an sau chiar mai rar. A fost crescut de bunici până la 19 ani, atunci când s-a mutat la Constanța. Aș vrea să o întrebați și pe soția mea dacă este adevărat că nu a lucrat o zi în viața ei, iar eu i-am oferit de toate: își cumpăra numai haine de la casa Venus, o duceam la teatru, la film, o scoteam la restaurant la Ateneu. Era o mare doamnă. Am depus de două ori actele de divorț la judecătorie, însă, de fiecare data am primit același răspuns: că nu reușesc să o găsească și să o caut eu” a mai spus Nelu Burcea, pentru impact.ro.