Tatăl lui George Burcea, atac dur la adresa fiului său! ”Sunt pregătit să spun tot!”

Publicat: 25/02/2020 | 10:45

Nelu Burcea face acuzații dure la adresa fiului său, George Burcea. Părintele spune despre soțul celebrei cântărețe, Andreea Bălan, că minte cu nerușinare și că…face același lucru pe care l-a făcut și el – își părăsește familia.

Într-un interviu acordat pentru impact.ro, Nelu Burcea l-a desființat din punct de vedere moral pe fiul lui. Culmea, tatăl lui George Burcea vine în apărarea Andreei Bălan și spune că fiul său este complet exagerat și distorzionează grav realitatea.

„Ce bărbat este acela care își părăsește familia? Își lasă soția și copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot”, a spus Nelu Burcea pentru sursa citată.

Deocamdată, nici Andreea, nici George nu au afirmat sau infirmat zvonurile despre divorț. Însă, surse apropiate celor doi spun că în prezent cântăreața ar ”trage” de actor să se întoarcă acasă și să rămână împreună, ca o familie unită. Geoge ar fi de neclintit și extrem de supărat.

George Burcea i-a declarat război tatălui său

Actorul este extrem de revoltat pe tatăl său din cauza abuzurilor suferite în copilărie. Deși, într-o intervenție telefonică, la emisiunea lui Dan Capatos, Nelu Burcea a dezmințit total acuzațiile acestuia, ba chiar a spus despre fiul său că este un nebun.

„Zice: ce i-ai făcut tu lui mama o să-ţi fac eu ţie. Deschide cu mâna stângă portiera, bagă mâna lângă maneta de viteze şi scoate ceva. Îl întinde în lungul piciorului, eu văd că luceşte, era întuneric, dar erau becuri din astea, şi omul dă să vină spre mine. Când am văzut, m-am dat în spate, m-a alergat în faţa bisericii. A vrut să mă omoare. Apoi a ieşit toată lumea, el s-a blocat în maşină. El mă acuză că sunt criminal, dar nici eu nu vreau să mai vorbesc cu un mincinos şi cu un hoţ. El a devenit violent din cauza alcoolului”, a spus Nelu Burcea la XNS