Tatăl lui Costin Mărculescu a avut nevoie de un scaun în timpul ceremoniei de înmormântare. Imagini sfâșietoare, surprinse în exclusivitate | VIDEO

Publicat: 13/06/2020 | 14:07

Moartea lui Costin Mărculescu i-a îngenuncheat pe rude și prietenii apropiați. Astăzi, în timpul ceremoniei de înmormântare, tatăl regretatului actor a avut nevoie de un scaun ca să nu se prăbușească din cauza tristeții, a șocului din care nu și-a revenit. Părintele artistului a împlinit 82 de ani luna trecută și, de ziua sa, a primit o surpriză din partea acestuia. Azi, imaginile surprinse în exclusivitate de paparazzii de la cancan.ro cu tatăl lui Costin Mărculescu sunt sfâșietoare.

Citește și:Reputatul Gheorghe Turda a cântat pentru Costin Mărculescu. Oamenii l-au ascultat înmărmuriți VIDEO

Tatăl lui Costin Mărculescu a avut nevoie de un scaun în timpul ceremoniei de înmormântare

Așezat pe un scaun în apropiere de sicriul în care a fost depus trupul lui Costin Mărculescu, tatăl său a stat mai mereu cu capul plecat, evitând parcă privirile tuturor… Iar lacrimile sale i-au inundat obrajii brăzdați de amprenta timpului nemilos. În stânga lui s-a aflat nepoata sa, Simona Ionașcu, vizibil afectată de plecarea de pe lumea aceasta a unchiului ei celebru și foarte apreciat. Din când în când, femeia din dreapta părintelui actorului se apleca spre acesta și îi spunea ceva la ureche, iar el abia că răspundea…

Nu rata: Ultima dorință a lui Costin Mărculescu va fi îndeplinită de Mara Bănică! Gestul emoționant pregătit de jurnalista de la Antena 1: “La 40 de zile, am să…”

În urmă cu aproape o lună, Costin Mărculescu a transmis un mesaj emoționant de ziua tatălui său: “Astăzi, 14 mai, este ziua de naștere a tatălui meu, care împlinește 82 de ani!!! Eu și sora mea, Minerva, îi dorim sănătate și viață lungă. Aici (n.r.: în poză) cu: nepoțica noastră, Simona Ionașcu, și cumnatul meu, George. La mulți ani, tati, te iubim!!!”. Regretatul artist avea o relație foarte apropiată, frumoasă cu familia sa, dar, în urmă cu ceva timp, el i-a rugat pe Mara Bănică și Pepe să se ocupe de înmormântarea lui.

Descoperă și: Dan Capatos, mesaj emoţionant pentru Costin Mărculescu. Ce i-a scris pe coroana funerară

Imagini CUTREMURĂTOARE la înmormântarea lui Costin Mărculescu! https://bit.ly/2AvYzFUCiteşte şi:Ţi se rupe sufletul! Ce i-a scris Mara Bănică lui Costin Mărculescu pe coroana funerară https://bit.ly/2AvYzFUMesajul răvăşitor de adio —> https://bit.ly/2AvYzFUMesajul halucinant al actorului Ştefan Caraman, la adresa lui Costin Mărculescu: ”Jegul ăsta…” https://bit.ly/3fkRiHC

Publicată de Cancan.ro pe Sâmbătă, 13 iunie 2020

Află și: Serghei Mizil, apariţie inedită la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Ce mesaj avea scris pe tricou

Cauza morții lui Costin Mărculescu

Conform raportului preliminar de la INML, Costin Mărculescu a suferit un infarct cardio respirator acut. Actorul a fost găsit mort în apartamentul în care locuia singur în noaptea de miercuri spre joi, respectiv, 10 spre 11 iunie. Prietenii lui au fost cei care au alertat autorităţile după ce o vecină i-a anunţat că s-a spart o ţeavă în locuinţa sa, de la etajul 8, şi a inundat mai multe apartamente.

Citește și: Colegul de bancă din “Liceenii” al lui Costin Mărculescu, mesaj sfâșietor de peste Ocean. “A fost un băiat de nota…”

“Pur şi simplu apropriaţii m-au informat că a fost găsit mort în cadă şi, fiind prieteni de ani de zile şi vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind şi în apropriere am zis să vin să văd ce se întâmplă. Se ştie faptul că era depresiv în ultima perioadă, nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de cariera, ca să spun aşa. Costin era un om deosebit, era un om extrem de sufletist, un om care întodeauna ştia să fie alături de prieteni. Pe data de 29 iunie, urma să publice o carte, «Bombă cu fitil aprins» şi ştiu că îşi dorea foarte mult acest lucru”, a declarat o prietenă de-ale lui Costin Mărculescu pentru Știrile Pro TV.