Tatăl lui Andrei Ciobanu de la Survivor, primele declarații după ce a luat amploarea între războinic și Karina: „Dau bine împreună”

Publicat: 25/02/2020 | 13:22

Competiția Survivor România a fost și este în continuare un bun prilej pentru Andrei Ciobanu și pentru Karina de a da curs unei povești de iubire ca în filme! Cei doi sunt cum nu se poate mai apropiați și mai fericiți, iar cele 30 de zile pe care le-au petrecut unul în compania celuilalt i-au făcut să creadă că sunt suflete pereche. 

Fanii emisiunii Survivor România sunt foarte încântați de cum decurg lucrurile, în Republica Dominicană! Povestea de iubire dintre Andrei Ciobanu și Karina îi bucură pe toți și se așteaptă toată lumea la un final fericit între ei! Mai mult, potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, familia lui Ciobanu așteaptă cu sufletul la gură ca cei doi îndrăgostiți să se întoarcă acasă și le analizează foarte atent mișcările.

Tatăl lui Andrei Ciobanu este fericit și susține că cei doi se potrivesc de minune și că era timpul, pentru amândoi, să ajungă așa cum sunt acum. Despre Karina, Lucian Ciobanu, tatăl războinicului a avut de spus numai cuvinte de laudă.

„Ar fi o implinire fericita. Este varsta potrivita, dau bine impreuna. Adevaratele caractere se cunosc in situatii extreme. Ei ajung sa se cunoasca mai bine acolo, in conditii de privatiuni. Nu este rozul din viata de zi cu zi, nu sunt aerieni, revin repede cu picioarele pe paman. Imi place Karina, mi-a placut de cand am vazut-o la aeroport. Arata bine impreuna, important este sa se inteleaga. Lui Andrei (n.r. Ciobanu) ii trebuie un om intelegator care sa nu-l acapareze. Asta vor discuta in timp. Pana acum i-a placut genul de fata usor mignona, de care sa aiba grija, sa o poata proteja. Este foarte mamos, are dorinta de a ocroti, de a proteja. Ma uitam la Karina care este tot mignona, draguta, finuta. Chiar mi-am spus ca se potrivesc”, a declarat domnul Lucian Ciobanu, tatal razboinicului Andrei, potrivit sursei citate.