Tatăl lui Abi Talent, condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare pentru proxenetism. Adevărul despre familia traper-ului care se războiește cu Alex Velea

Publicat: 06/01/2020 | 14:00

În ultimele zile, lumea mondenă urmărește un adevărat ”război” dus de doi adversari pe care mulți îi consideră redutabili. E drept că referirea este legată de prestațiile lor artistice, motiv pentru care se bucură de aprecierile unui număr foarte mare de fani, dar iată că Abi Talent și Alex Velea demonstrează și ”talentul” de a se asedia reciproc.

Totul a pornit de la o postare din mediul online a lui Abi Talent, cel care a considerat că Alex Velea este, pur și simplu, un ”necunoscut”. Velea a reacționat, la rândul său, dovedindu-se a fi la fel de acid față de adversar, iar de aici și până la o confruntare care pare a avea mai multe episoade nu a mai fost decât un pas.

Abi Talent a devenit celebru după ce a scos pe piață piesa ”Papucii Gucci”, înregistrând nu mai puțin de 22 de milioane de vizualizări pe YouTube. De cealaltă parte, Alex Velea nu mai are nevoie de nicio prezentare, firește. Abi Talent – are doar 8 clase, după cum mărturisește, însă le dă ”clasă” multora – provine dintr-o familie destul de controversată. Tatăl său, Julien Panțic, s-a răfuit – în mai multe rânduri – cu clanurile țigănești din mahalaua Buzăului, însă asta nu e totul.

Familia lui Abi Talent ține sub control mahalaua Buzăului

Tatăl lui Abi Talent a fost eliberat condiționat

În urmă cu mai mulți ani, Julien Panțic – Suraj, așa cum mai este cunoscut în zonă – a fost condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare pentru… proxenetism. A fost încarcerat în penitenciarul din Focșanu, acolo unde s-a și ”școlarizat”.

Sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, spun că – atunci când s-a aflat în spatele gratiilor – Julien Panțic a avut un comportament care i-a adus beneficii, motiv pentru care a și fost eliberat condiționat. Tatăl lui Abi Talent a participat la programele de școlarizare, moral-religioase și la activități educative de scurtă durată, a fost recompensat de patru ori și nu a fost sancționat disciplinar