Tatăl Lidiei Buble pune presiune pe Răzvan Simion ca să-i ceară fiica în căsătorie?! A venit la București și…

Publicat: 20/02/2020 | 23:48

Tatăl Lidiei Buble s-a opus concubinajului pe care vedeta îl are cu Răzvan Simion. Reputatul pastor pare să pună presiune pe celebrul prezentator din Antenă ca să-i ceară fiica în căsătorie. Să fi venit părintele cântăreței, în mod special, la București ca să regleze lucrurile? CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA ANTONESCU, DATĂ DE GOL DE ÎNREGISTRAREA DE LA 112!)

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt împreună de câțiva ani, iar relația dintre ei nu este numai una ”fierbinte”, ci și bazată pe respect reciproc. Amândoi sunt vedete, în adevăratul înțeles al cuvântului, iar mulți dintre admiratorii lor s-au întrebat și se întreabă când se vor căsători.

Până acum ceva timp, tatăl blondinei nu ar fi vrut să-l întâlnească pe celebrul prezentator TV. Și asta pentru că bărbatul ar fi susținut că așteaptă momentul în care cei doi stabilesc nunta. Cum momentul a întârziat să apară, tatăl Lidiei Buble se pare că a luat atitudine și s-a deplasat la București pentru a… pune presiune pe Răzvan Simion. (VEZI AICI:  SOȚUL ANDREEI BĂLAN A LIPSIT O NOAPTE ÎNTREAGĂ DE ACASĂ)

Tatăl Lidiei Buble, vizită-fulger la București

Tatăl și fiica au petrecut timp de calitate împreună

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe simpatica artistă în zona Floreasca din Capitală, acolo unde a ieșit împreună cu tatăl ei la un restaurant. După ce și-a parcat bolidul de lux, cu care face senzație pe străzile din București, Lidia Buble a coborât și, împreună cu părintele ei, s-a îndreptat către un luxos local din zonă.

Cei doi, tată și fiică, au petrecut aproximativ două ore împreună, timp în care s-au delectat cu câteva preparate culinare și au discutat intens. Ar fi de presupus că una dintre temele abordate de celebrul pastor a fost și direcția în care se întreaptă relația fiicei sale cu Răzvan Simion. Din câte se pare, tatăl Lidiei Buble și-ar dori ca relația artistei cu prezentatorul TV să se oficializeze atât în fața ofițerului de stare civilă, cât și în ”Casa lui Dumnezeu”. (NU RATA: IMAGINI +18 CU MIHAI TRĂISTARIU GOL, GOLUȚ)

Lidia Buble a luat masa cu tatăl ei

Reguli stricte pentru Răzavn!

Tatăl Lidiei, pastor penticostal, i-ar fi pus unele condiții lui Răzvan. Renumitul pastor și-ar dori ca prezentatorul de la Antenă să citească Biblia, să participe la slujbe și – mai mult – să renunțe la religia ortodoxă pentru cea penticostală. Bineînțeles, nimic nu este simplu din acest punct de vedere, iar hotărârea finală îi aparține lui Răzvan Simion. (NU RATA: PROCURORII AU RECONSTITUIT ”TRASEUL ȘPĂGII” DIN DOSARUL MEDICULUI BEURAN)

Lidia și-a scos tatăl la un restaurant select din București

Lidia Buble și Răzvan Simion, într-o relație de cinci ani

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana. Totul se întâmpla după 15 ani de mariaj. Răzvan are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia – sufletul lui pereche – este din Deva, are 10 fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali.

Radu – fostul iubit al Lidiei Buble – a apărut în postura de manechin în diverse prezentări de modă sau reclame pentru unele branduri vestimentare din România. Mai mult, a lucrat la sala de sport cu Bianca Drăgușanu și a apărut în câteva videoclipuri, alături de Elena Gheorghe sau trupa Heaven. De altfel, tot la sala de sport a cunoscut-o și pe Lidia, iar povestea de dragoste s-a înfiripat rapid. Numai că nu a durat prea mult, fiindcă Lidia l-a cunoscut… pe Răzvan Simion, iar Radu a rămas de domeniul trecutului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)