Tatăl Andrei intervine în scandalul momentului dintre Cătălin Măruță și Alex Velea: ”Pe fiica mea nu o interesează”

Publicat: 23/06/2021 | 17:03

Tatăl Andrei intervine în scandalul momentului dintre Cătălin Măruță și Alex Velea. Mihai Alexandru a mărturisit că fiica lui stă cât mai departe de această situație neplăcută.

Se pare că de-a lungul anilor, în prietenia dintre Alex Velea și Măruță au mai existat tensiuni. Acum câțiva ani, moderatorul de la Pro TV l-ar mai fi supărat pe artist, dar Alex Velea a trecut peste. De data aceasta, însă, se pare că nu mai există cale de împăcare.

La un moment dat, se discuta despre o colaborare între Alex Velea și Andra. Înțelegerea ar fi căzut, însă, din cauza lui Cătălin Măruță. În ciuda situației neplăcute, Andra vrea să stea cât mai departe de scandalul în care este implicat soțul ei. (CITEȘTE ȘI: RĂSPUNSUL LUI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ PENTRU ALEX VELEA, DUPĂ CE S-A ARUNCAT CU VORBE DURE. CE MESAJ I-A TRANSMIS PREZENTATORUL DE LA PRO TV + REACȚIA IUBITULUI ANTONIEI)

Ba chiar, de-a lungul timpului, tatăl artistei care îi este și impresar… a sfătuit-o să nu se implice în certuri și alte lucruri neplăcute. Totodată, acesta a mărturisit că Andra l-a respectat și îl respectă în continuare pe Alex Velea.

”O spun, la modul serios, și ca manager, dar și ca tată al Andrei. Pe Andra nu o interesează ce face Cătălin la televizor, este strict treaba lui. Fiecare își vede de cariera lui, nu se amestecă lucrurile. Eu mi-am crescut copiii să fie artiști, și asta și sunt, au cariere serioase în spate. Și asta fără să se implice în tot felul de discuții nu tocmai potrivite pentru statutul lor.

Andra îl respectă pe Alex și o respectă pe soția lui, pe Antonia. S-a pus în repetate rânduri problema să colaboreze, nu cred că nu o vor face, la un moment dat. Da, e adevărat, acum nu este niciun proiect de colaborare, dar pe viitor nu trebuie exclus. Ei sunt artiști, nu au de ce să fie supărați unul pe celălalt. Iar eu mă înțeleg bine cu Alex Velea și cu Antonia, îi respect, îi iubesc, am colaborat excelent de fiecare dată când a trebuit cu ei”, a mărturisit tatăl Andrei pentru fanatik.ro.

Alex Velea, despre motivul scandalului

În cadrul unei emisiuni TV, Alex Velea a răbufnit. Artistul a mărturisit motivul pentru care nu mai vrea să se împace cu fostul lui bun prieten, Cătălin Măruță.

Iubitul Antoniei a declarat că a fost deranjat de lucrurile pe care Cătălin Măruță le-a făcut la Pro TV, mai exact faptul că a discutat despre el și familia lui cu foștii lui „copii adoptivi”, cu care acesta nu mai vorbește.

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de-asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. (Mario Fresh și Lino, n.r.) M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna” a spus Alex Velea.