Tatăl Andreei Bălan, prima reacție după ce a aflat că fiica lui divorțează de George Burcea: “O să…”

Publicat: 28/02/2020 | 08:59

Andreea Bălan și George Burcea se află în fața unui divorț care pare inevitabil, iar tatăl cântărețeia acceptat să vorbească despre perioada nefericită prin care aceasta trece. Săndel Bălan a făcut mărturisiri emoționante despre unica sa fiică. 

Citește și: Ce umilință pentru Andreea Bălan! George Burcea, fotografiat cu alta

Tatăl Andreei Bălan, prima reacție după ce a aflat că fiica lui divorțează de George Burcea

La câteca zile bune după ce Andreea Bălan a rupt tăcerea și a transmis: “Nu suntem împreună”, referindu-se la soțul ei, tatăl vedetei a oferit un interviu despre separarea celor doi artiști. Săndel Bălan a subliniat că nu știe foarte multe detalii despre divorțul fiicei sale, însă, a spus că oricare ar fi decizia sa el o susţine şi o iubeşte enorm.

“Nu comentez. Nu am informațiile necesare pentru că nu am reușit să iau legătura telefonic cu fata mea. O să iau legătura cu ea. Eu nu comentez problemele, n-am văzut nicio declarație de la ea. Tata o iubește indiferent de deciziile pe care le ia”, a declarat Săndel Bălan, potrivit ciao.ro.

Citește și: Reacția Alinei Pușcaș după ce a citit mesajul acid postat de Andreea Bălan pentru George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Citește și: Reacția lui George Burcea după ce s-a spus că divorțează de Andreea Bălan: “De ce nu ați comentat atunci când…”

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.