Tataee de la BUG Mafia, veste incredibilă din Barcelona. Faimosul rapper a devenit tată pentru a patra oară. FOTO

Publicat: 27/06/2020 | 18:41

Vlad Irimia, cunoscut în special ca Tata Vlad sau Tataee, membru al formație de hip-hop BUG Mafia, a devenit tată, pentru a patra oară. Marea anunț a fost făcut chiar de el, pe Instagram. 

Tataee trăiește de mai bine de trei ani, în Barcelona împreună cu soția lui și cei trei copii ai lor. Continuă să facă muzică cu B.U.G. Mafia și, chiar dacă a plecat din România, spune că nu a părăsit-o, de fapt, niciodată.

Anunțul de pe Instagram

Casa nu este de fapt „acasa”

Artistul (43 de ani) și-a schimbat radical viața după ce a devenit tată. Raperul are trei copii cu soția lui, Mona: o fată 9 ani, pe nume Antonia Olga, un băiat de 7 ani, pe nume Mihai, și un băiat patru ani pe nume Cristian Vlad. Locuiește într-o casă, „în vârf de munte”, care e refugiul său, centrul de creație în care face muzică așa cum îi place.

„Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părțile. Trebuie să facem aia, trebuie să facem aia… Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat și pot să lucrez mai liniștit la ce-mi place mie, muzica mai precis.

Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu și la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învățământ, nici în societate, în oraș, unde locuiam”, declara Vlad anul trecut pentru ProTV.

Un tată „abstent”

Deși va avea în curând patru copii, Vlad spune că, de fapt, soția sa este stâlpul familiei. „Sunt un tată destul de absent. Muncesc pentru dânșii (râde), de la ora 7.00 până la ora 22.00 tati e la muncă. Îi văd destul de puțin, deși stăm în aceeași casă, dar avem o relație destul de strânsă și îi tratez ca pe niște adulți, ca pe prietenii mei, nu ca pe copiii mei. Cred că ăsta este un câștig în relația pe care o am cu ei, dar mami este mult din timp tati. Ea e stâlpul familiei”, mai spunea Vlad, potrivit aceelași surse.