Tataee de la BUG Mafia merge cu autobuzul și fumează marijuana. Adevăratul motiv pentru care s-a mutat din România

Publicat: 08/01/2020 | 10:28

Au trecut mai bine de doi ani și jumătate de când Tataee de la B.U.G. Mafia s-a mutat întreaga familie în Spania. Celebrul raper merge cu autobuzul în Barcelona, fumează marijuana, iar copiii săi își doresc să meargă pe drumul celebrității. Artistul a dezvăluit ce visească Antonia, Mihai și Cristian să devină și a vorbit pe larg despre adevăratul motiv pentru care s-a mutat din România.

Citește și: Tataee de la BUG Mafia a rupt tăcerea, după ce s-a mutat în Barcelona: „Am plecat pentru copii!” Cu ce se ocupă acum

Tataee de la B.U.G. Mafia merge cu autobuzul și fumează marijuana

Tataee, pe numele din buletin Vlad Irimia, locuiește într-o casă, situată “în vârf de munte”, care i-a devenit nu doar cămin, ci și centru de creație în care face muzică așa cum îi place. Revenit în țară câteva zile, raperul a acceptat provocarea de a fi invitatul comediantului Micutzu.

“(…). Da, nu, că a fost în anii ’90, în București a fost haos mare. Și la sfârșitul anilor ’90, când a venit heroina la greu… era razna. Băi, luam telefoanele din mâini, cu d-astea…

Nu despre asta este vorba (n.r.: replica lui după ce Micutzu a spus: «Deci, ai plecat din asta la oameni care nu știu să fure în momentul ăsta, tu îți dai seama? Trăiești o utopie în momentul ăsta»). Pot să mă plimb cu autobuzul. E mișto autobuzul acolo, dai un euro, dar știi că face. Nu te știe nimeni, te sui în autobuz, te plimbi, te dai jos. Da, mă, dar eu sunt socialist, întotdeauna am fost socialist. Forever (n.r.: Pentru totdeauna)! Dar muzica reflectă la maximum (n.r.: acest aspect)”, a declarat raperul în cadrul interviului oferit lui Cosmin Nedelcu, alias Micutzu.

Tataee are trei copii cu soția lui, Mona: Antonia Olga (8 ani), Mihai (6 ani), iar cel mai mic băiat se numește Cristian Vlad. Acesta din urmă i-a moștenit dragostea pentru muzică, însă, atât el, cât și frații săi își doresc să devină YouTuberi celebri. În cadrul interviului, cântărețul a vorbit despre principalele motive pentru care s-a mutat din România, iar educația copiilor săi a fost primul aspect care a contat enorm în decizia lui și a soției sale.

“Când aveam cel mai mult, aveam 132 de kilograme și acum am 102. Am avut și 94, dar, deocamdată fluctuez. (…). YouTuberi (n.r.: asta își doresc copiii artistului să devină) (…). Sunt foarte încăpățânați; sunt deciși cum s-o abordeze, cum s-o facă… Deocamdată, nu au făcut nimic public, se antrenează. Se filmează între ei, vorbesc în engleză între copiii mei, din fericire sau din păcate, cum vrea să spună fiecare român în parte. La școală fac catalană. Multe regiuni din Spania au propria limbă și, mai ales ăștia, cum sunt porniți cu independența lor și cu limba lor… fac la școală în catalană. Spaniola se vorbește în afara orelor de curs.

Lu’ fii-miu ăla mic îi place foarte mult cu muzica. Foarte, foarte mult. Îi plac sculele, îi place să cânte, cântă și cu gura. Se vede clar că e… Ceilalți doi sunt cu jocurile, dar le place și lor muzica, a început să le placă. Erau foarte supărați pe muzică, pentru că era tati ocupat cu muzica și pleca cu muzica… dar, au început să se relaxeze acum”, a mai dezvăluit Tataee de la B.U.G. Mafia.

Tataee de la B.U.G. Mafia fumează marijuana în Barcelona

În vârstă de 43 de ani, Tataee de la B.U.G. Mafia a mărturisit că, în Barcelona, este înscris într-o asociația de fumători de marijuana și a spus că 80% dintre spaniolii adulți consumă acest drog.

“Relax (n.r.: răspunsul lui Tataee când a fost întrebat: «Dar cu ‘iarba’ cum e în Barcelona?»). În toată Spania e relax. Și oricum, se discută în Barcelona să se facă același lucru ca-n Amsterdam, deși… sunt asociații de consumatori… Și eu sunt înscris într-o asociație. Sunt un consumator legal, acolo, cel puțin. Aici, sunt în continuare ilegal. Dar, sunt relaxați, da, pentru că 80% dintre spaniolii adulți fumează, probabil, 50% bagă coca, adică nu au… ei sunt destul de relaxați cu treaba asta. Și, probabil, o să vină de la Uniunea Europeană directivă pentru toate țările… Adică, în momentul în care a legalizat Canada (n.r.: marijuana), ăia au cam printre cele mai tari sisteme medicale din lume. (…)”, a afirmat Vlad Irimia când a fost întrebat despre consumul de marijuana.

Tataee de la B.U.G. Mafia și soția sa, Mona Irimia, sunt căsătoriți din 2010.