Tataee de la BUG Mafia, făcut praf după ce a participat la emisiunea live a lui Selly: „Interviul cu Nicolae Guță a fost foarte tare”

Publicat: 05/05/2020 | 08:25

Tataee de la BUG Mafia a fost invitat în emisiunea Selly Show Live, iar fanii au reacționat imediat după ce l-au văzut. Nu au lipsit ironiile referitoare la… asemănarea lui Tataee cu Nicolae Guță, iar unul dintre cei care au urmărit emisiunea i-a recomandat lui Selly să îl invite și pe… Tataee.

Tataee lucrează de acasă, în această perioadă de criză medicală, însă spune că fac totul pentru a păstra o anumită ”normalitate”, îmbrăcîndu-se ca și cum ar trebui să plece de acasă. Rapperul a plecat de mai mult timp din România, mutîndu-se în Spania cu familia, iar viața sa se desfășoară după coordonate bine stabilite.

Fanii l-au ironizat, încă o dată, considerând că există o asemănare izbitoare între el și Nicolae Guță.

”Selly, să-l aduci și pe Tataee de la BUG Mafia. Interviul cu Nicolae Guță a fost foarte fain!”, a scris unul dintre internauți.

(CITEȘTE ȘI: TATAEE DE LA BUG MAFIA MERGE CU AUTOBUZUL ȘI FUMEAZĂ MARIJUANA. ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE S-A MUTAT DIN ROMÂNIA)

 

”Prefer să mă îmbrac frumos”

Tataee și Selly s-au ”conversat” pe diverse teme timp de o oră și cîteva minute, artistul vorbind despre această perioadă și despre tot ceea ce înseamnă viața lui în această perioadă.

”Mă comport ca și cum aș merge la serviciu, iar asta dă rezultate”, spune Tataee. ”Dacă aș sta tot timpul în haine de casă m-aș lua cu alte treburi. Dar prefer să mă îmbrac frumos. Copiii se joacă foarte mult, au început școala online, trebuie să vedem cum va funcționa, e un pic diferit. Sunt ok, sunt fericiți, au un loc unde să iasă, în curte. Pot să se joace, pare mai mult o vacanță. Dar le-am spus că există un virus cu care se luptă întreaga lume. Dar la 6, 9 ani e mai complicat. (…) Dacă stăteam la bloc nu știu ce făceam. Nu exclud ca unul dintre copii să facă și muzică, dar oricum este prea devreme. Exersează, îmi arată ce fac, suntem foarte mulțumiți de ei”, a spus, printre altele, Tataee.

(VEZI ȘI AICI: NU E BANC! CUM A AJUNS TATAEE DE LA BUG MAFIA SĂ FIE CONFUNDAT CU NICOLAE GUȚĂ. CUM ÎL UMILEȘTE RAPERUL PE MANELIST)