Tase din Vaslui o cere de nevastă pe Vulpița! ”Am fost primul bărbat din viața ei, dar m-a părăsit pentru Viorel…”

Publicat: 06/03/2020 | 23:59

Am redeschis rubrica fără perdea, despre sex, care răspunde tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA. Psihologul Jacqueline stă, din nou, de vorbă cu cititorii fideli și oferă sfaturi în legătură cu cele mai intime probleme, găsind rezolvare pentru fiecare în parte. Cazul de astăzi este unul cu totul și cu totul special…

Dragă Jacqueline,

Mă numesc Constantin, dar toată lumea îmi zice Tase. Am 27 de ani și sunt din Vaslui. Am tot încercat să tac, să nu fac public următorul lucru, dar nu mai pot ține în mine și trebuie să recunosc totul. Eu am dezvirginat-o pe Vulpița! Da, Veronica, fata care e acum la televizor la Acces Direct. Am fost primul bărbat din viața ei și ea, la rândul ei, a fost prima femeie din viața mea. M-a părăsit pentru Viorel și nu am reușit să trec peste asta nici până în ziua de astăzi.

Văzând toată telenovela lor la televizor nu pot decât să îmi dau seama că Viorel nu este potrivit deloc pentru ea, ceea ce m-a făcut să îmi iau inima în dinți și să lupt pentru ea. Astfel că doresc, pe această cale, să o cer de nevastă. Așa mi se pare corect și omenește. Vă rog să mă ajutați. Cu un sfat, cel puțin, dacă nu se poate mai mult. (CITEȘTE ȘI: S-A ÎNTORS MAI REPEDE DIN DELEGAȚIE ȘI… “NU MI-A VENIT SĂ CRED OCHILOR. L-AM PRINS PE MARIAN CU…”)

Vulpița și Viorel au făcut furori la televizor cu povestea lor

Dragă Constantin,

Nu contest faptul că te afli într-o situație delicată. Înțeleg că ai trăit o poveste de dragoste cu Vulpița. Prima noapte de amor este extrem de importantă în viața fiecăruia, iar acea persoană cu care alegem să avem această experiență va rămâne pentru totdeauna în gândurile noastre. Este, într-adevăr, un eveniment care stârnește multe emoții. Ți s-a părut că sunteți pe aceeași lungime de undă, că sunteți compatibili și anticipai o relație reușită pe toate planurile. Lucrurile, însă, au luat o altă turnură. Îmi imaginez  că nu ți-a fost deloc ușor și că ai fost extrem de dezamăgit în momentul în care Vulpița l-a ales, într-un final, pe Viorel. Te-ai simțit trădat de femeia pe care o iubeai și ai suferit. (VEZI ȘI: CARMEN DIN CONSTANȚA, UMILITĂ DE IUBIT PENTRU CĂ NU A GĂTIT CA ”MAMA SOACRĂ”: ”M-A BĂGAT CU CAPUL ÎN CIORBĂ ȘI…”)

Viorel însă nu a fost un bărbat oarecare. Trebuie să înțelegi că ea s-a îndrăgostit iremediabil de el. Drept dovadă, s-a căsătorit cu Viorel și împreună au și un copil. În ciuda divergențelor dintre ei, Vulpița și Viorel formează o familie. Din punctul meu de vedere, nu cred că este momentul prielnic pentru a-i arăta sentimentele Veronicăi. Cu atât mai mult, de a o cere în căsătorie. Tânăra și-a văzut, în continuare, de viață. Cu siguranță, ea a avut sentimente puternice pentru tine și te va ține minte toată viața. Însă… pentru ea, povestea voastră de dragoste este de domeniul trecutului.

Sfatul meu este să îți vezi și tu, la rândul tău, de viață. Nu trebuie să disperi! Cu siguranță, vei găsi o femeie care să îți împărtășească sentimentele și alături de care să formezi o familie. Poate acum ți se pare imposibil să o uiți, dar… crede-mă că vei reuși! Nu poți să stai captiv într-o poveste care există doar în mintea ta. Este timpul să te ridici și să explorezi lumea. Persoana potrivită pentru tine va veni când te aștepți mai puțin! (VEZI ȘI: PRIN CE A TRECUT IOANA DIN GALAȚI DUPĂ UN SCANDAL CU IUBITUL: “M-A LUAT DE GÂT ȘI M-A ARUNCAT PE…“)

Te îmbrăţişez,

Jacqueline.

Scrie și tu la jacqueline@cancan.ro dacă vrei să intri în legătură cu specialista noastră.