Țara care a raportat 0 (zero) cazuri noi de infectare cu COVID-19, în ultimele 24 de ore. “Testul adevărat va veni spre sfârșitul săptămânii!”

Publicat: 04/05/2020 | 11:25

Noua Zeelandă a raportat, luni, zero cazuri noi de infectare cu COVID-19, în ultimele 24 de ore, o premieră după data de 11 martie. Chiar și în aceste condiții, autoritățile i-au îndemnat pe oameni să rămână atenți și să respecte normele de igienă și de distanțare socială.  

VEZI AICI: LOVITURĂ DE TEATRU! CINE E DE FAPT „PACIENTUL ZERO” DE LA CARE A PORNIT PANDEMIA. A FOST INFECTAT PE 17 NOIEMBRIE 2019!

Ashley Bloomfield, directorul general pentru Sănătate din Noua Zeelandă, a precizat, totuși, că faptul că niciun caz nou de îmbolnăvire cu coronavirus nu a fost înregistrat în ultimele 24 de ore reprezintă un motiv de sărbătoare.

În mod clar, aceste cifre sunt încurajatoare astăzi, dar este vorba despre un moment singular în timp„, a precizat oficialul neozeelandez.

VIDEO. Soția unuia dintre ieșeni care au murit după ce băuseră spirt reacționează: Votca e apă chioară, spirtul e bun! Eu am avut noroc

Testul adevărat va veni spre sfârşitul acestei săptămâni, dacă ţinem cont de sfârşitul perioadei de incubaţie a virusului şi de perioada de timp necesară pentru ca oamenii să înceapă să prezinte simptome„, a mai spus Ashley Bloomfield.

Pe 11 mai, Guvernul va lua o decizie în privinţa unei relaxări şi mai ample a măsurilor de restricţie impuse pe teritoriul țării. Noua Zeelandă a raportat 1.487 de cazuri de COVID-19 și 20 de decese.

NU RATA: NELU TĂTARU, AVERTISMENT ÎNGRIJORĂTOR: ”A FOST UN SISTEM SANITAR NEPREGĂTIT, CU STOCURI ZERO ÎN LUPTA CU UN DUŞMAN NECUNOSCUT”