Țara arde și polițiștii… dorm! Un agent local a fost filmat în timp ce-și făcea somnul de voie în mașina de serviciu

Publicat: 10/01/2020 | 18:35

Țara arde și polițiștii… dorm! Un agent local a fost filmat în timp ce-și făcea somnul de voie în mașina de serviciu.

Un polițist local din Bistrița a fost filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu, care era parcată în zona pietonală a orașului, cu motorul pornit. În acest caz a început o anchetă disciplinară, iar viceprimarul Bistriței cere destituirea acestuia din funcție.

Un polițist local din Bistrița este cercetat disciplinar după ce a fost filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu. Acesta se afla în patrulare în zona pietonalului Liviu Rebreanu din Bistrița și a fost filmat la miezul nopții în timp ce ațipise în mașină.

Viceprimarul orașului Bistrița, Cristian Nicolae, susține că un asemenea comportament nu trebuie tolerat și cere demiterea polițistului.

„În acest caz am sesizat comisia de disciplină, care va analiza situația, va audia martorii și pe cei care au filmat acel material și va lua o decizie. Părerea mea este că, dacă se va constata că polițistul local a dormit în mașina poliției locale în timpul serviciului, trebuie destituit din funcția publică. Eu am propus destituirea. Nu poți să îți permiți să fii polițist local, să fii plătit din banii publici și să dormi în mașină, în centrul orașului, în timpul serviciului”, a declarat viceprimarul Cristian Niculae.