Țara arde și baba se piaptănă! Floricica Dansatoarea, dans lasciv cu masca pe față, în ciuda coronavirusului: „Mi-au venit crizele”

Publicat: 25/02/2020 | 09:36

Deși ne aflăm în plină epidemie de coronavirus și întreaga planetă se teme pentru ce este mai rău, Floricica Dansatoarea s-a apucat să facă ceea ce îi place ei cel mai mult: să danseze, firește! Dar nu oricum, ci cu masca pe față, pentru a se proteja de virusul ucigaș.

Atunci când nu ai de lucru, îți găsești. Așa se face că Floricica Dansatoarea a făcut un dans de zile mari, în cadrul unui live făcut pe pagina ei de Facebook. Deși ne aflăm în plină epidemie de coronavirus, controversatul personaj face haz de necaz despre cele întâmplate și nu se teme să le spună românilor ceea ce crede ea, despre epidemia de coronavirus.

Astfel, cu o mască pe față, Floricica Dansatoarea a făcut ravagii pe contul ei de Facebook, acolo unde a făcut un live și, printre mișcările lascive, le-a vorbit oamenilor de coronavirus.

„A venit coronavirus! O să fim vai de capul nostru, o să murim. Ferească Dumnezeu! Dumnezeu să ne apere ţara. Dumnezeu să aibă milă şi îndurare de noi.. că a venit ălă, CORONAVINUL, din China! Ce-o să facem? Vai de capul nostru, păcatele noastre. Floricica Dansatoarea vă spune sincer, duceţi-vă la psihatrie ca să scăpaţi de coronavirus, că ne-a înnebunit lumea. Mie nu mi-e frică de coronavirus! Ce-o vrea Dumnezeu, pupa-i-aş tălpile şi mâinile, că ne-a înnebunit.

A zis să facem şi noi acolo aşa ce o fi. Am băgat şi eu un live, să văd şi eu cu coronavirus. Dumnezeu, la ăla care fuge de coronavirus, să-nnebunesc, ălă o să aibă. Care nu fuge şi merge înainte cu Dumenzeu, nu o să aibă. Ce ţi-e scris, aşa o duci în viaţă! Floricica Dansatoarea o să vă facă şi vouă un dans, că mi-au venit crizele. Hai să mergem cu coronavirus înainte şi hai să fie pace şi dans şi distracţie. Viaţa e înainte. Dansez pentru coronavirus. Înainte cu ţara noastră!” a spus Floricica Dansatoarea, în timp ce dansa de mama focului.