Țara arde, iar baba se piaptănă! În plină epidemie de coronavirus, Sânziana Buruiană și-a schimbat look-ul

Publicat: 27/02/2020 | 14:51

În România a fost deja confirmat primul caz de coronavirus, dar se pare că pentru unii, nebunia care este pe cale să înceapă nu reprezintă nicio problemă. Pe principiul țara arde și baba se piaptănă merge Sânziana Buruiană, care s-a gândit că acum este momentul potrivit pentru a-și face o schimbare de look. 

Sânziana Buruiană nu mai arată deloc așa cum știai! În plină epidemie de coronavirus, blondina și-a schimbat look-ul și este de nerecunoscut. Și, pentru că este tare mândră de noua ei imagine, vedeta a postat pe contul ei de Facebook mai multe fotografii în care le arată fanilor săi cât de bine îi stă, iar aceștia au înroșit butonul de like. Mai exact, Sânziana Buruiană a ales să se tundă mai scurt și să-și vopsească părul într-o nuanță de blond mai deschis, spre gri.

„Ador această nuanță de păr❣” a scris Sânziana Buruiană, în dreptul fotografiilor. 

Sânziana Buruiană încă își alăptează fetița

Într-o emisiune tv, Sânziana Buruiană nu s-a ferit deloc să discute despre faptul că încă își alăptează fetița și chiar a mărturisit că are de gând să intre în Cartea Recordurilor cu acest lucru.

„Vreau să intru în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptare a unui copil. Ea are 4 ani și încă o alăptez. Nu renunță. La un moment dat cred că o să se rușineze ea și o să renunțe. Alăptez de câte ori dorește. Dimineața și seara cu siguranță da. Nu îmi e greu, pentru că ea mănâncă, bea și lăptic. Asta e mai mult un alint așa, cred eu. Medicul pediatru mi-a zis că e bine pentru imunitatea ei. Nu o alăptez în oraș. Nu am fost de acord cu alăptatul în public” a spus Sânziana Buruiană.

Mai mult, în spirit de glumă, blondina a mărturisit că are de gând să o alăpteze pe Isabela…până la vârsta majoratului!