Tanya Roberts, celebra actriță din filmele cu James Bond, a murit

Publicat: 04/01/2021 | 12:10

Actrița Tanya Roberts, în vârstă de 65 de ani, a murit subit după sărbătorile de iarnă. Aceasta a jucat în celebrele filme cu James Bond, dar și în alte filme de la Hollywood.

Un apropiat al actriței a făcut anunțul trist al trecerii ei în neființă. Acesta a declarat pentru publicația TMZ că Tanya a leșinat în ajunul Crăciunului, după ce ieșise la plimbare cu câinii ei. Actrița a fost dusă de urgență la spital și intubată imediat.

Ea a murit, însă,ieri, pe 3 ianuarie. Medicii au declarat că boala COVID-19 nu se află printre cauzele morții sale.

VEZI ȘI: Doliu la Hollywood. A murit actorul Thomas Lister Jr., cel mai probabil răpus de COVID-19

Ascensiunea în cariera de actorie

Înainte de a fi actriță, frumusețea Tanyei a ajutat-o să fie model. Ea și-a făcut debutul în cinematografie în 1975, în filmul Forced Entry. Frumoasa blondă cu un corp de invidiat a avut mare succes și cu rolul ei din filmele 5 și 6 ale seriei Îngerii lui Charlie, între 1980 și 1981, unde a fost aleasă dintre 2.000 de actrițe să o înlocuiască pe Shelley Hack.

Actrița a interpretat-o pe Stacey Sutton în filmul din 1985 cu James Bond, numit A View to Kill, unde a jucat alături de celebrul Roger Moore.

După ce a fost numită „Bond girl”, Tanya a mai jucat și în filme precum Body Slam, Twisted Justice, Purgatory și Legal Tender, al cărui scenariu a fost scris de soțul ei.