“Tanța”, fosta asistentă a lui Teo, în doliu! Mesaj emoționant postat de actriță. “Te iubesc, sufletul meu blând și bun”

Publicat: 08/05/2020 | 13:05

Nuami Dinescu, cunoscută drept “Tanța”, trece prin momente complite, după ce și-a pierdut mama. Fostă colegă de platou cu Teo Trandafir, actrița a făcut tristul anunț pe o rețea socială, unde a postat un mesaj emoționant, dar și o fotografie în care apare alături de ființa care i-a dat viață.

VEZI AICI: TANTA, LA UN PAS DE MOARTE INAINTE DE CRACIUN: „AM CAZUT PE SCARI” CUM SE SIMTE ACUM FOSTA COLEGA A LUI TEO

Ea a fost mama mea. Fără frică, consecventă în credința ei în Dumnezeu, curajoasă, blândă și bună ‘așa cum trebuie să fie un creștin adevărat’, ne-a spus acum câteva zile ‘să vă îmbrăcați frumos, să-ți pui pălărie’! Mama se pregătea de Marea Plecare, copiii nu înțeleg asta și nu sunt niciodată pregătiți. Te iubesc, sufletul meu blând și bun! Până cât o să respir eu o să fii cu mine și nu o să fac nimic, niciodată ce nu ți-ar plăcea. Dumnezeu să te odihnească în pace, mama mea bună!„, a scris Nuami Dinescu pe Facebook.

DRAMĂ. Un român de 39 de ani a murit la Londra, iar soția și cei doi copii nu pot veni să-l înmormânteze acasă din cauza pandemiei: „Nu a fost niciodată bolnav”

S-a retras în lumea teatrului

Nuami Dinescu, cunoscută drept „Tanţa” în emisiunile realizate de Teo Trandafir, nu a mai reuşit, în ultimii ani, să-şi găsească un rol care să i se potrivească în lumea televiziunii. Fosta asistentă a lui Teo Trandafir a încercat diverse colaborări cu diverse posturi TV, a devenit bloggeriţă, a scris şi o carte, dar faima pe care o căpătase alături de Teo Trandafir nu şi-a mai recâştigat-o niciodată. A preferat să se retragă în lumea teatrului şi este foarte activă pe reţelele de socializare.

NU RATA: A MURIT! NUAMI DINESCU, IN STARE DE SOC! „A PLECAT DINTRE NOI SI EU….”