Tania Budi și-a plimbat câinele în „stil ninja”. S-a camuflat cu mască, ochelari, căciulă și…

Publicat: 23/04/2020 | 23:53

Moda ”COVID-19” lovește din nou în showbiz-ul românesc! Tania Budi și-a plimbat câinele în „stil ninja”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase. (CITEȘTE ȘI: TANIA BUDI E ÎNDRĂGOSTITĂ LULEA! IUBITUL ARE JUMĂTATE DIN VÂRSTA EI: ”DATORITĂ LUI, M-AM APUCAT DE …”)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Tania Budi în zona de nord a Capitalei. Vedeta a profitat de vremea frumoasă și a ieșit să își plimbe cățelul pe lângă Parcul Herăstrău.(NU RATA: CANCAN.RO VĂ PREZINTĂ TOPUL “IEPURAȘILOR”. CUM S-AU “TRANSFORMAT” BUNĂCIUNILE ROMÂNIEI DUPĂ CE AU APĂRUT ÎN PLAYBOY)

O plimbare atipică

Blondina a adoptat o ținută aparte, un ”stil ninja”. Într-un trening negru, camuflată din cap până-n picioare, cu mască de protecție, ochelari de soare și căciulă, Tania Budi aproape că a trecut neobservată. Cu toate că nu mai e chiar la prima tinerețe, vedeta are o formă fizică de invidiat și se mândrește cu o siluetă de nota 10. Timp de câteva minute bune, Tania Budi si prietenul necuvântător s-au plimbat de zor în zona de nord. (VEZI ȘI: CEL MAI BOGAT (EX-)BUGETAR DIN ROMÂNIA ȘI NOUA LUI IUBITĂ PĂSTREAZĂ DISTANȚA SOCIALĂ CHIAR ȘI ÎNTRE EI, CÂND…)

Tania Budi și-a plimbat câinele în „stil ninja”

Tania Budi a debutat la TV imediat după Revoluție

Tania Budi a debutat pe micile ecrane în anii 90. A fost model, actriță, femeie de afaceri și a știut mereu cum să aibă grijă de ea, punându-se tot timpul pe primul loc. S-a retras din televiziune, dar a rămas în atenția presei. (NU RATA: CELEBRUL MILIONAR DĂ STATUL ÎN JUDECATĂ. „CINEVA TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ PENTRU…”)

Vedetei nu i-a plăcut niciodată să vorbească despre vârsta pe care o are sau despre cum reușește să se mențină mereu tânără. „A trecut nişte timp pe lângă mine. De la o vreme încoace, având o perioadă atât de bună, încerc să recuperez. Copilăresc un pic. Să nu mai amintim câţi ani am! Prea s-a comentat în legătură cu asta. N-am nicio treabă cu vârsta biologică. Eu sunt anul doi la facultate”, declara ea.

A fost studentă la Matematică și Jurnalism, iar apoi a decis să se îndrepte spre televiziune. „Am zis că vreau o meserie de femeie, în care să am grijă de mine, în care să nu mă trezesc dimineaţa la 7.00 ca să mă duc la serviciu. Şi uite-aşa, din aproape-n aproape, am ajuns la televiziune”, a povestit ea.

Tania Budi s-a camuflat cu mască, ochelari, căciulă și un trening negru și a ieșit la plimbare cu prietenul necuvântător

Tania Budi, fără operații estetice

Deși a împinit 52 de ani, Tania Budi arată incredibil, are o siluetă de invidiat și pe fața ei nu există nicio urmă de rid. Ea reușește să se mențină în formă printr-o alimentație sănătoasă și cu mult sport. Până acum, nu are nicio intervenție estetică și nu a apelat la medicii de specialitate.

„Încă n-am ajuns la injecţii sau la operaţii, totuşi există nişte metode de întreţinere şi prevenire fantastice. În ziua de azi, dacă vrei, poţi să nu mai îmbătrâneşti. Eu mănânc foarte sănătos, iar dacă încep să mă duc şi la sport, atunci chiar că mai încep o facultate peste cinci ani! Cam acesta este spiritul meu acum”, a declarat Tania.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)