Tania Budi e îndrăgostită lulea! Iubitul are jumătate din vârsta ei: ”Datorită lui, m-am apucat de …”

Publicat: 13/02/2020 | 17:36

Tania Budi a revenit la tv, după o lungă absență. Fosta miss a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, și a făcut dezvăluiri despre iubitul ei.

Tania a mai povestit cum reușește ca, la 52 de ani, să se mențină de nota 10. (CITEȘTE ȘI: TANIA BUDI ÎN COSTUM DE BAIE E UN VIS! CUM ARATĂ, APROAPE GOALĂ, LA 51 DE ANI)

„Suntem împreună de peste doi ani. Datorită lui m-am apucat de sport. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem. Și de atunci am rămas împreună.  Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea”, a spus Tania Budi.

Tania Budi a debutat la tv imediat după Revoluție

Chiar dacă a împlinit 52 de ani, arată ca în tinerețe și pare că timpul nu a trecut pentru ea. (NU RATA: TOP 30 – CUM S-AU TRANSFORMAT ”SEXY-IEPURAȘII” ROMÂNIEI)

Tania Budi a debutat pe micile ecrane în anii 90. A fost model, actriță, femeie de afaceri și a știut mereu cum să aibă grijă de ea, punându-se tot timpul pe primul loc. Ea s-a retras din televiziune, dar a rămas în atenția presei.

Vedetei nu i-a plăcut niciodată să vorbească despre vârsta pe care o are sau despre cum reușește să se mențină mereu tânără. „A trecut nişte timp pe lângă mine. De la o vreme încoace, având o perioadă atât de bună, încerc să recuperez. Copilăresc un pic. Să nu mai amintim câţi ani am! Prea s-a comentat în legătură cu asta. N-am nicio treabă cu vârsta biologică. Eu sunt anul doi la facultate”, declara ea.

A fost studentă la Matematică și Jurnalism, iar apoi a decis să se îndrepte spre televiziune. „Am zis că vreau o meserie de femeie, în care să am grijă de mine, în care să nu mă trezesc dimineaţa la 7.00 ca să mă duc la serviciu. Şi uite-aşa, din aproape-n aproape, am ajuns la televiziune”, a povestit ea.

Tania Budi, fără operații estetice

Deși a împinit 52 de ani, Tania Budi artă incredibil, are o siluetă de invidiat și pe fața ei nu există nicio urmă de rid. Ea reușește să se mențină printr-o alimentație sănătoasă și mult sport. Până acum nu are nicio intervenție și nu a apelat la medicii esteticieni. (VEZI AICI: FOTOMODELA S-A COMBINAT CU ANTRENORUL DE FITNESS, LA NICI 6 LUNI DE LA ”DIVORȚUL” DE BOSSUL LUI DINAMO!)

„Încă n-am ajuns la injecţii sau la operaţii, totuşi există nişte metode de întreţinere şi prevenire fantastice. În ziua de azi, dacă vrei, poţi să nu mai îmbătrâneşti. Eu mănânc foarte sănătos, iar dacă încep să mă duc şi la sport, atunci chiar că mai încep o facultate peste cinci ani! Cam acesta este spiritul meu acum”, a declarat Tania.