Tânărul care a fost la maternitatea din Iași, pe cal, pentru a-și vedea copilul nou-născut, s-a angajat. Cătălin Moroșanu i-a schimbat viața lui Sergiu

Publicat: 16/04/2020 | 18:20

Tânărul care a fost la maternitatea din Iași, pe cal, pentru a-și vedea copilul nou-născut, s-a angajat. Cătălin Moroșanu i-a schimbat viața lui Sergiu și l-a ajutat din nou.

Sergiu, tânărul din Iași care a impresionat o țară întreagă după ce a mers călare la soția care născuse la maternitate, s-a mutat în casă nouă. El a fost ajutat de Cătălin Moroșanu, dar și de sute de români, să strângă bani pentru a-și cumpăra o locuință.

Tânărul s-a mutat în casa nouă și i-au mai rămas și 5000 de euro, bani ce îi vor ajunge pentru o anumită perioadă. Acum, însă, Sergiu, a mai primit o veste incredibilă din partea lui Cătălin Moroșanu.

Tânărul a fost la un interviu de angajare la Apa Vital, o firmă din Iași ce oferă servicii de alimentare cu apă, canalizare şi epurare, și așteaptă telefonul acestora pentru a începe serviciul. Cătălin Moroșanu este cel care l-a ajutat și de această dată. (CITEȘTE ȘI: PARLAMENTUL A VOTAT! STAREA DE URGENȚĂ DIN ROMÂNIA SE PRELUNGEȘTE CU 30 DE ZILE)

Sergiu a devenit cunoscut în mediul online, după ce a fost fotografiat în Iași. Dar nu oricum! Ci călare! Tânărul care a traversat un oraș întreg călare pe cal a fost oprit de polițiști chiar în centrul municipiului. Acesta le-a explicat polițiștilor că este din localitatea Răducăneni și că mergea la maternitatea din Iași, acolo unde soția lui născuse.