Tânăra incendiată, de bărbatul pe care îl cunosc pe rețele de socializare, se află în stare gravă la spital. „Are șanse minime de supraviețuire”

Publicat: 14/06/2020 | 11:10

Scene cu adevărat șocante au avut loc în comuna Dârvari, din județul Mehedinți. O fată de 17 ani a fost stropită cu benzină și apoi incendiată de către un bărbat pe care îl cunoscuse pe rețelele sociale și cu care vorbea de ceva timp.

Se pare că, întregul eveniment a avut loc la doar patru zile după ce aceasta depusese o plângere,împotriva lui, pentru viol și agresiune. Așa că bărbatul a vrut să se răzbune, a mers acasă la tânăra a stropit-o cu benzină și apoi i-a dat foc. (CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT ÎN MEHEDINȚI! O TÂNĂRĂ DE 17 ANI A FOST INCENDIATĂ DE CĂTRE UN BĂRBAT, CU CARE VORBEA PE REȚELE SOCIALE)

Deși, fratele acesteia și unii vecini au încercat să o salveze pe fată, pagubele produse au fost mari. Ea se află acum internată la spitalul Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitală cu arsuri grave, iar șansele de supraviețuire sunt destul de reduse.

„Are arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, iar şansele de supravieţuire sunt minime, pentru că arsura este foarte profundă. Starea este foarte gravă. Este totul ars profund. Este foarte arsă în zona capului şi a feţei. Sunt arse şi căile respiratorii.”, a declarat Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitală, pentru libertatea.

Atacatorul avea antecedente. Fusese condamnat pentru cinci crime

Cel care a produs teribilul eveniment este un bărbat de 45 de ani, pe care fata îl cunoscuse pe rețelele de socializare. Acesta este Ion Turnagiu și se pare că nu se află la primul gest de acest fel. El a fost condamnat pentru cinci crime, a stat 25 de ani în închisoare, iar anul trecut a fost eliberat pentru bună purtare. (VEZI ȘI: O TÂNĂRĂ OBLIGATĂ SĂ SE PROSTITUEZE A FOST BĂTUTĂ CU PICIOARELE ÎN BURTĂ DE IUBITUL-PROXENET, CÂND ERA ÎNSĂRCINATĂ ÎN LUNA A ȘAPTEA)

Turnagiu a comis cele cinci crime în 1993, având condamnări de 90 de ani de închisoare. Printre victimele sale s-a numărat, potrivit Mediafax, și o femeie însărcinată în luna a șaptea. Alte două victime au fost doi bătrâni din București, pe care i-a ucis după ce i-a jefuit. Cei doi au fost găsiți în locuința lor, la zece zile de la crimă.

Bărbatul a fost reținut acum de poliție sub acuzația de tentativă de omor.